E2r

Hedendaagse wandspiegels

Decoratieve ideeën voor uw moderne ruimte

Terwijl spiegels zijn een eeuwenoude accessoire en interieur noodzaak, eigentijdse wand spiegels geven een compleet nieuw gevoel van decoratieve stijl aan uw moderne inrichting. Of die alleen of in combinatie met andere kunst-en accessoires, zijn er eigentijdse wandspiegels toe slanke visuele middelen, terwijl het maken van een ruimte lijkt groter en helderder. Er zijn oneindig veel sollicitaties bij het gebruik van eigentijdse wand spiegels als knooppunten. Hier zijn een paar suggesties over waar te beginnen.

Stap 1

Hedendaagse wandspiegels. Grote rechthoekige spiegels.
Hedendaagse wandspiegels. Grote rechthoekige spiegels.

Single spiegels. Probeer een grote moderne wandspiegel op zichzelf als een dramatische en prachtige brandpunt over een sofa, eethoek console of open haard mantel. Stel hoog op een muur, een muur spiegel reflecteren het licht en maken een ruimte zich merkbaar groter. Frames en stijlen variëren van brede of smalle frames in mat afwerking of glanzend afwerking in chroom, nikkel, messing of gelakt metaal. Afgeschuinde randen en glas in lood laat u kennismaken een vintage of nostalgische sfeer.

Stap 2

Serie van spiegels. Maak een centraal punt met een reeks spiegels symmetrisch of met casual onevenwichtige flair. Creëer een gevoel van eenheid en orde met frames in dezelfde afwerking, kleur of stijl. Of gebruik een gewone schuine kant spiegel voor minimalistische impact. Probeer een grote ronde spiegel te compenseren via een bank en in evenwicht te brengen met een serie van drie kleinere ronde omlijst spiegels in geleidelijk stijgende maten.

Stap 3

Grote rechthoekige spiegels. Maak een brandpunt boven een bed met een grote rechthoekige spiegel. Combineer het met een eenvoudige houten hoofdeinde in een diepe schaduw van chocolade of espresso te glimmen toe te voegen aan de kamer. Laat het hoofdeinde iets onder de spiegel overlappen houden de stroom onderbroken. Gebruik weelderige tinten van taupe op de muur en in het beddengoed door het combineren van texturen zoals geborsteld chenille, suède en leer. Reflect een trio van verticaal moderne botanische of abstracte prints opgehangen in rustgevende kleuren zoals groen en blauw op de tegenoverliggende muur en plaats een moderne Stoel bankje aan de voet van het bed. Voeg een paar accessoires van glas, steen en van natuurlijke vezels op de nachtkastjes, samen met zeegroen lampvoeten overgoten met langwerpige linnen trommel tinten van deze verfijnde slaapkamer retraite te voltooien.

Stap 4

Decoratieve ideeën voor uw moderne ruimte. Draaibare wandspiegels.
Decoratieve ideeën voor uw moderne ruimte. Draaibare wandspiegels.

Draaibare wandspiegels. Ga verder dan de typische gespiegelde medicijnkastje in de badkamer. Draaibare muur spiegels zijn een groot accent voor een badkamer focale muur boven de wastafels en ijdelheid. Maak een prachtige brandpunt boven een bad met een dramatische moderne spiegel met een geometrisch ontwerp van overlappende vierkanten. Zwarte accenten in een geheel witte badkamer met dierlijke geïnspireerde prints maakt moderne Safari stijl makkelijk te realiseren.

Stap 5

Spiegels om spaties te vergroten. Vergroot uw eetruimte met een spiegel boven de console of server. Kies een schitterende ronde spiegel omringd met een frame van glinsterende tegels of capiz schelpen tegen een accent muur in een rustgevende schaduw van diepe groen. Een lange eenvoudige vaas gemaakt van zwart geglazuurd aardewerk of metaal balanceert de spiegel wanneer gevuld met sierlijke groen of orchideeën.

Stap 6

Tall, eigentijdse spiegels. Een smalle muur naast een item wordt een instant brandpunt met een lange rechthoekige eigentijdse wand spiegel gezet achter een trio van geneste bijzettafels. Voeg een gespiegelde lade naar de top van de tafel en versieren het met een vaas met bloemen die worden gereflecteerd door achter en onder, waardoor de ruimte extra gastvrij.