E2r

Het maken van clawfoot bad douchegordijnen: ronde douche gordijn

Leer hoe u een bad met douche gordijn, met inbegrip van hoe om nauwkeurige metingen te maken

Als gevolg van de pure schoonheid van zijn vorm, zijn veel huiseigenaren getoond voorkeur voor een clawfoot bad meer dan een gewone douchecabine. Er gaat niets boven de verfijnde touch van het hebben van een prachtig bewerkte stuk recht in de badkamer. Bovendien is niet alleen deze tubs voeg een scheutje van elegantie in een anders puur functionele ruimte, ze zijn ook ideaal voor lange soaks - perfect voor diegenen die behoefte hebben aan een soort van ontspanning aan het einde van een zware dag.

Het maken van clawfoot bad douchegordijnen: ronde douche gordijn. Stap 1.
Het maken van clawfoot bad douchegordijnen: ronde douche gordijn. Stap 1.

In het verleden, een van de belangrijkste afwegingen een persoon moest doen op het kiezen van een clawfoot bad was dat er geen voorziening voor een snelle douche. Gelukkig, door de ingenieuze methode van het toevoegen van een circulaire douche gordijn rond het bad door te leren hoe je een clawfoot bad douchegordijn te maken, heeft dit fundamentele probleem opgelost. Om uw bad om te zetten in een douchewand, alles wat je nodig hebt is een staaf, een aantal ringen, een bestaande douche armatuur en natuurlijk, een gordijn. Als u geïnteresseerd bent in dit project, kijk op de vijf eenvoudige stappen die we hieronder hebben voorbereid.

Stap 1. Plan uw ontwerp

Eerst moet je om te plannen wat ontwerp dat u wilt gebruiken voor de installatie of "bad behuizing". Bijvoorbeeld, de meeste mensen de voorkeur aan het gordijn te installeren in het bad als een soort halo, omsluiten het in een krappe ruimte. In tegenstelling, anderen gewoon installeren van een rechte staaf direct boven het bad, het ontleden van de badkamer en het afschermen van de persoon met behulp van het bad.

Stap 2. Neem metingen

Als je eenmaal zijn gekomen met het ontwerp of de lay-out, gebruik een centimeter om de maat "laten vallen." Dit verwijst naar de lengte van de gordijnroede op de vloer. Zodra u hebt bepaald de daling, drie tot vier centimeter als een toelage.

Leer hoe u een bad met douche gordijn, met inbegrip van hoe om nauwkeurige metingen te maken. Plan uw ontwerp.
Leer hoe u een bad met douche gordijn, met inbegrip van hoe om nauwkeurige metingen te maken. Plan uw ontwerp.

Stap 3. Koop het materiaal

Voor het gordijn, kunt u kiezen voor een stof die water-proof, niet-bacteriële, en gemakkelijk te onderhouden. Gelukkig hebben de meeste fabrikanten komen met veiliger, handiger alternatieven als het gaat om te douchen gordijnstoffen. Het totale ontwerp-regeling van uw badkamer moet ook helpen bij het kiezen van de patroon op deze stoffen.

Stap 4. Bereid het materiaal

Als je eenmaal hebt gekocht het materiaal, knip de stof op basis van uw meet-en naai of tape beide uiteinden van de stof voor extra sterkte. Zij die niet bedreven in het gebruik naaimachines kunnen gewoon gebruik maken van stof lijm - maar zorg ervoor dat het de waterdichte variant. Vervolgens begint het aanbrengen van de haken gelijkmatig langs de bovenzijde van het weefsel, daarmee in 3-4 in intervallen.

Stap 5. Installeer het gordijn

Tot slot, sluit de ringen een voor een op de vooraf geïnstalleerde gordijn staaf, zodat de goede kant van de stof naar buiten is gericht. Zorg ervoor dat de klemmen goed vast zitten en zijn uitgelijnd. Dit zal ervoor zorgen dat het gordijn blijft op zijn plaats, terwijl u onder de douche. Als finishing touch, probeer het gordijn bewegen, gewoon om te zien of er addertjes onder het gras. Vervolgens gaat u verder met het zoeken naar andere clawfoot bad accessoires om meer persoonlijkheid toe te voegen aan uw nieuwe badkamer.