E2r

Hoe de zorg voor de Western Red Cedar

Western Red Cedar is gebruikt voor vele verschillende soorten meubels

Western Red Cedar is gebruikt voor vele verschillende soorten meubels. De meeste western red cedar gebruikt om meubels te produceren uit verantwoord beheerde bossen in de Europa en Canada. Dit is een populaire keuze specifiek voor buitenmeubelen vanwege zijn vermogen om de elementen te weerstaan. Het is ook minder gevoelig voor aantasting door insecten. In feite, sommige liever geen afwerking voor dit soort van ceder het natuurlijk laten leeftijd. Na verloop van tijd, onbehandeld Western Red cedar meubels wordt zilvergrijze. Het graan verschijnt ook verhoogd naarmate het ouder wordt.

Hoe de zorg voor de western red cedar. Reinig de meubels met zachte zeep en water.
Hoe de zorg voor de western red cedar. Reinig de meubels met zachte zeep en water.

Leer hoe u kunt zorgen voor Western Red cedar meubels.

  • Reinig de meubels met zachte zeep en water. Wanneer uw ceder meubels vuil verschijnt, gewoon wassen met water en een mild schoonmaakmiddel. Gebruik nooit water onder druk dat het hout kunnen beschadigen. Western Red Cedar is een zachte houtsoort die niet bestand zijn tegen water onder hoge druk.
  • Gebruik meubels covers. Als de ceder meubilair is niet vaak gebruikt, kunt u deze bedekken om het te beschermen tegen de elementen. Meubilair covers zijn verkrijgbaar in meubelzaken en online.
  • Bewaar de western red cedar meubels. Als u niet van plan bent om de ceder meubilair te gebruiken voor een langere periode van tijd, dan kunt u houd het in opslag. Bedek het met een meubilair, zodat stof en vuil geen genoegen op het meubilair.
  • Voorkom vocht in de poriën van het hout. Met een goede kwaliteit hout sealer, kunt u vocht en stof te voorkomen van het krijgen in het hout. Dit zal nog steeds de mogelijkheid de ceder in te schakelen zilvergrijze, maar het belemmert het graan van het krijgen van die verhoogde look. U kunt kiezen hout jagers met ultraviolet (UV)-remmers om de natuurlijke tonen van de Western Red cedar behouden.
  • Houd de ceder meubels glad en het behoud van de kleur met behulp van een vlek. Er zijn veel hout doordringen vlek kleuren beschikbaar. Sommige bevatten zelfs schimmel-remmers en waterafstotende additieven. Stain geeft het meubel een meer uniforme kleur. Na het aanbrengen van een goede sealer, plaats twee lagen van goede kwaliteit semi-transparante vlek op het meubilair. Schuren niet noodzakelijk alvorens de vlek. Om de twee jaar, opnieuw toe te passen de vlek.
  • Gebruik hout olie als kleur en textuur conserveermiddel. Dit is meestal niet aanbevolen voor buitenmeubelen, omdat stofdeeltjes hebben de neiging vast te houden aan meubels toegepast met houtolie. Als op alle gebruikte, is het vooral toegepast op indoor meubels.
  • Verwijder de vlek tot den ceder, de natuurlijke schoonheid te herstellen. Onbehandeld hout kan verkleuren na vele jaren. Vind je jezelf willen brengen van de ceder de natuurlijke kleur. Hiervoor moet je een oplossing van water en bleekmiddel toe te passen op het meubilair. Na het aanbrengen van, was het meubilair met water en een mild reinigingsmiddel om de vlek te verwijderen. Sta nooit toe dat het bleekmiddel oplossing om te drogen. Goed uitspoelen het hout en laat het hout aan de lucht drogen in een goed geventileerde plaats bewaren.

Western Red Cedar is gebruikt voor verschillende soorten meubels niet alleen vanwege haar schoonheid, maar ook omdat het zeer stabiel en bestand tegen kromtrekken. Het blijft koel tijdens warme zomermaanden, is rot niet, ruikt heerlijk en is bestand tegen bacteriën en schimmelgroei. Het is de ideale hout om te gebruiken voor terras, tuin en andere outdoor meubilair. Met de juiste zorg, kunt u uw western red cedar meubels genieten voor een zeer lange tijd.