E2r

Hoe goed uw koelkast schoon te maken

Uw koelkast houdt al je voedsel, maar het kan ook te beschikken over een veel bacteriën. Regelmatig koelkast schoonmaken is absoluut noodzakelijk om te houden uw familie gezond. Volg deze handleiding over de beste manier om uw koelkast schoon te maken.

Stap 1

. Verzamel uw leveringen Om goed reinigen van uw koelkast, moet u de volgende benodigdheden:

  • Rubber handschoenen
  • Afwasmiddel
  • Zuiveringszout
  • Azijn
  • Een paar vodden
  • Warm water

Stap 2

Zet de temperatuur op uw koelkast. Aangezien uw koelkast deur zal open zijn voor enige tijd terwijl je schoonmaakt, moet u afslaan van de temperatuur op de koelkast. Geen zin in het verspillen van energie! Zet uw vriezer ook.

Stap 3

Hoe goed uw koelkast schoon te maken. . verzamel uw leveringen.
Hoe goed uw koelkast schoon te maken. . verzamel uw leveringen.

Ga door de inhoud van uw koelkast. Nu kunt u beginnen met het reinigen van uw koelkast. Begin met het nemen van alles wat uit de koelkast (ja, alles!). Gooi alles wat is verlopen of gone bad. Houd de rest van je eten in een koeler of een doos bekleed met handdoeken, terwijl u doorgaat met uw koelkast schoon te maken.

Stap 4

Haal uw koelkast. Zodra uw koelkast leeg is, de beste aanpak om het schoonmaken is het stuk voor stuk. Verwijder alle schappen, laden en bakken van uw koelkast. Vul uw gootsteen (of uw bad) met warm water en zeep en laat deze stukken om te genieten als je schoon uit de holte van uw koelkast. (Als ze allemaal niet past, geven elk stuk een snelle zeep bad en plaats vervolgens de zeep behandelde stuk op uw aanrecht om te rusten.)

Stap 5

Veeg de binnenkant van uw koelkast. U kunt nu de binnenkant van de koelkast schoon te maken als het eenmaal is ontdaan van al haar inhoud en inrichting. Gebruik een doek en wat zeepsop te schrobben de muren van uw vaatwasser. Veeg eventueel schappen die niet verwijderbaar. En vergeet niet om grondig desinfecteren van de rubberen afdichting rond uw koelkast en vriezer (want dit is waar het voedsel deeltjes de neiging om te landen en over de maanden te verzamelen.) Hardnekkige vlekken kunnen worden behandeld met azijn, dat is veel beter dan het gebruik van een agressieve chemische binnenkant van uw koelkast.

Eenmaal schoon met wat zuiveringszout om weer te gaan over de binnenkant van uw koelkast muur. Maak een mengsel van ¼ kopje zuiveringszout en een halve liter warm water, en veeg dit mengsel over de binnenkant van uw koelkast. Spoel het goed met water en dep vervolgens droog. (Dit helpt om zich te ontdoen van geuren!) U kunt deze stap overslaan als u van plan op het houden van een open doos zuiveringszout in de koelkast.

Stap 6

Reinig de rekken. Wanneer de binnenkant van de koelkast schoon is, kunt u beginnen met de planken en rekken schoon te maken. Scrub en spoel elk stuk. Droog elk eenmalige voordat u het in de koelkast.

Stap 7

Zet de temperatuur op uw koelkast. Ga door de inhoud van uw koelkast.
Zet de temperatuur op uw koelkast. Ga door de inhoud van uw koelkast.

Restock uw koelkast. Uw koelkast is nu schoon, dus je kunt beginnen met het terug te zetten al uw voedsel in. Probeer te organiseren met deze, zodat u kunt altijd eten als dat nodig is. (Niet meer 'honing, waar is de mayo?'). Een specifieke plek in uw koelkast voor elk type van voedsel, drank en kruiderij.

Stap 8

Zet uw koelkast weer aan. Vergeet niet om de temperatuur terug te keren op uw koelkast en vriezer.


De beste manier om uw koelkast schoon te maken is door en door. Laat geen barst of spleet vuil. Desinfecteer alles en het organiseren van uw koelkast op een nuttige manier. En voortdurend Veeg de buitenkant van uw koelkast bij vet en vingerafdrukken verschijnen. Frequent reinigen van uw koelkast is het beste voor uw familie en geeft uw gasten dat je een geweldige huishoudster.