E2r

Hoe het bouwen van een vouwwand gemonteerd bureau tafel

Wandmontage bureau tafels zijn erg handig armaturen

Wandmontage bureau tafels zijn zeer nuttig armaturen. Ze kunnen gebruikt worden voor verschillende dingen zoals schrijven, tekenen en bestuderen. U kunt ze ook gebruiken om tijdelijke ondersteuning televisietoestellen, dienbladen en lampen. Het beste deel is dat ze nemen weinig ruimte in wanneer niet in gebruik, zodat het nooit een verspilling van ruimte. Gebouw een is eigenlijk heel eenvoudig, zelfs als u nog nooit pakte een hamer en spijker voor. Hier is hoe het bouwen van een vouwwand bureau tafel gemonteerd:

  • Wat u nodig heeft. Vier houtschroef oogbouten, een haak en oog sluiting schuurpapier, twee zware deurscharnieren, een zaag, voldoende stevige ketting, beits (polyurethaan) en MDF hout (1-inch).
  • Uitsnijden van het bureaublad. Neem uw ​​1-inch MDF hout. Medium-density vezelplaat is dichter dan multiplex en moet zorgen voor een stevige bureau tafel. De grootte die u van uw bureaublad is volledig afhankelijk van je. Neem uw zaag. Wees voorzichtig bij het hanteren van het. Draag altijd beschermende handschoenen en een veiligheidsbril en houdt een stevige grip op de zaag. Bepaal de grootte van uw bureaublad. Nadat je knip het uit, zorg ervoor dat zand het grondig tot volledig glad, vooral de randen en afmaken met de polyurethaan vlek. Breng het naar een kant en plaats deze op de top van een stapel kranten te laten drogen.
  • Het installeren van de scharnieren en oogbouten. De hoogte van de vloer aan uw wand bureau tafel is aan u, afhankelijk van hoe hoog of laag je wilt dat het is. Zodra u hebt vastgesteld dat, kunt u nu installeren van de deurscharnieren op uw muur. Lijn ze parallel aan de vloer ter hoogte u wilt dat uw bureau te zijn. Ze moeten worden gespreid gelijkmatig op tegenoverliggende uiteinden, onderlinge aanpassing van de breedte van uw bureaublad en moet naar beneden te openen. Ze moeten goed bevestigd aan de muur zodat ze niet vallen. De oogbouten gaan boven de scharnieren op de hoogte overeenkomt met de afmetingen van uw bureaublad. Monteer de resterende houtschroef oogbouten op uw bureaublad in de juiste plaatsen, die overeenkomen met de breedte van de oogbouten op de muur en ongeveer een centimeter uit de buurt van de rand van het bureaublad.
  • Montage van uw bureau tafel. De tabel gaat in de muur op de scharnieren. Schroef ze in correct of anders zullen ze niet in staat zijn om de zware houten bureau te ondersteunen. Zodat niveau dat het zelfs en parallel aan de vloer. Sluit de oogbouten op het bureau aan de oogbouten aan de muur met behulp van de keten. Zorg ervoor dat er voldoende keten naar het bureau te ondersteunen en om het op peil te houden. Bevestig de haak en oog sluiting aan uw tafel en aan de muur. Wanneer u klaar bent met de tafel, til hem en zet de haak te vergrendelen

Nu dat was niet te hard, was het

Hoe het bouwen van een vouwwand gemonteerd bureau tafel. Uitsnijden van het bureaublad.
Hoe het bouwen van een vouwwand gemonteerd bureau tafel. Uitsnijden van het bureaublad.

Nu dat was niet zo moeilijk, toch? Het is helemaal niet moeilijk om je eigen muur te bouwen gemonteerd bureau tafel. U kunt voltooien het hele project in een middag. Bespaar geld op meubels en bespaar op ruimte met deze handige armatuur.