E2r

Hoe je de waterkwaliteit dispensers selecteren

Water dispensers zijn een van de meest kosteneffectieve manieren om op te slaan en het verkrijgen van water, en u kunt meestal deze te vinden in kantoren en cafetaria's. Natuurlijk, net als bij elke andere grote aankoop, is het erg belangrijk om te weten hoe u de beste kwaliteit voor uw geld te selecteren. Hier zijn slechts enkele belangrijke tips om te onthouden voor u om kwaliteit water dispensers te selecteren:

  1. Bepaal of je gewoon koud water, of koud en warm water ook willen. Sommige waterdispensers niet heet water, als je warm water niet nodig hebt van uw water dispenser, dan met alle middelen te kiezen die alleen geeft koud water. Dit zal u helpen besparen op de kosten van elektriciteit.
  2. Bepaal de ruimte die je te plaatsen in. Een andere belangrijke factor die u zullen helpen kiezen voor de beste water dispenser voor u is de ruimte. Meet de ruimte die voor de waterdispenser, en worden geleid door dit. Er zijn een aantal slanke en strakke vloer stilstaand water dispensers, en er zijn ook countertop water dispensers beschikbaar als u de dispenser in plaats boven op een oppervlak.
  3. Overweeg of u wilt flessen of bottleless water dispenser gebruiken. Sommige waterdispensers bron hun watervoorziening van grote-en kleinbedrijf waterflessen die moeten worden geplaatst op de top van hen, terwijl sommige waterdispensers bron van hun water uit waterleiding. Flessen water dispensers zijn makkelijker te bedienen en zijn meer populair, hoewel bottleless water dispensers zijn meer kosten-effectief op de lange termijn. Als u kiest voor bottleless water dispensers, erachter te komen hoe het werkt om het water te zuiveren (zie nummer 4).
  4. Ken het type van filtratie heeft. Bottleless water dispensers hebben verschillende soorten van filtratie systemen, de meest voorkomende daarvan zijn koolstof blok filters en omgekeerde osmose. Carbon blok filters werken om water te zuiveren door het blokkeren van buiten en het opvangen van de verontreinigingen aangetroffen in het water. Veel mensen vinden ook dat koolstof blok filters werken om het water smaak beter te maken. Sommige van de nadelen van water dispensers met koolstofblok filters is dat anorganische verontreinigingen, zoals ijzer en kwik, niet uit het water, en dat deze filters zou voortdurend moeten worden vervangen, de groei en proliferatie van voorkoming bacteriën. Waterdispensers die werken met omgekeerde osmose zijn meer effectief in het filteren van vuil en verontreinigingen, maar ze zijn erg duur om te gebruiken en te bedienen.
  5. Check out de water dispenser aansluitingen. Hoe zijn de aansluitingen bediend? Er zijn veel verschillende manieren waarop u zou kunnen water uit de waterdispenser, zoals drukken op een knop, het duwen van een spigot, het verhogen van een kleine hefboom, en nog veel meer. Controleren of de manier waarop de dispenser releases water ongeval-proof, vooral als je te maken met warm water.
  6. Check out de garantie. Het water dispenser is een van de meest gebruikte apparaten in het kantoor, en je zou niet willen dat het af te breken zonder te weten wat je eraan kunt doen. Doe vergelijking winkelen op de garantietermijnen van het water dispensers die u overweegt.

Daar heb je het

Hoe je de waterkwaliteit dispensers selecteren. Bepaal of je gewoon koud water.
Hoe je de waterkwaliteit dispensers selecteren. Bepaal of je gewoon koud water.

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de manieren om de kwaliteit waterdispensers te selecteren. Veel succes, en hoop dat dit je geholpen!