E2r

Hoe je nylon touw vinden

Er zijn veel verschillende soorten touw op de markt

Er zijn veel verschillende soorten touw op de markt, afhankelijk van het gebruik waarvoor ze worden toegewezen. Enkele van de meest populaire vormen van touw zijn sisal touw, katoen touw, glasvezel kabel, en nylon touw. Nylon touw wordt beschouwd als de sterkste en meest duurzame lijn tegenwoordig algemeen gebruikt. Het heeft verschillende uitstekende eigenschappen, zoals de mogelijkheid om terug te keren naar de originele lengte nadat uitgerekte, goede slijtvastheid en wordt langer mee dan andere soorten touw. Vanwege deze eigenschap, het heeft veel toepassingen voor de typische consument: wordt gebruikt voor het hijsen en slepen, vanwege zijn duurzaamheid. Net als manilla touw, nylon touw heeft ook goede weerstand tegen ultraviolette straling, waardoor het ideaal voor situaties waarin de kabel wordt blootgesteld aan zonlicht, zoals surge lijnen boeg naar achtersteven slepen trossen boot dalingen, doel sleepkabel, vissen maakt touwen, veiligheidslijnen, bergbeklimmen touwen, vallen hamer touwen, lasso touw en industriële stroppen.

Hier zijn enkele tips over hoe je een goede nylon touw te vinden:

Hoe je nylon touw vinden. Gemeenschappelijk gebruik.
Hoe je nylon touw vinden. Gemeenschappelijk gebruik.

  • Gemeenschappelijk gebruik. Bepaal wat u gaat doen met de nylon touw. Nylon katoen combinaties zijn aanvaardbaar voor zaken als het maken van speelgoed frisbees. Als het wordt gebruikt voor algemene doeleinden camping, zoals inspinnen hangmatten ophangen zware tenten en maken flys, dan meest nylon touw doen. Er zijn een aantal gespecialiseerde bedrijven die nylon touw produceren die specifiek met het oog op het verhogen van kampeeruitrusting, zoals de EL Wood Vlechten Company. Als uw doel voor het touw welke hem zware blootstelling aan water, zonlicht, en andere elementen, zoals voor scheepsbenodigdheden, is het raadzaam dat u nylon touw dat speciaal is gemaakt en behandeld voor dat doel te kopen. Denk eraan, niet alle touwen zijn gelijk, maar sommige kunnen worden behandeld om te helpen het touw tegen corrosie van schimmel, schimmel, olie, gas en andere chemicaliën.
  • Industrieel gebruik. Als uw doel voor de nylon touw is een meer industrieel gebruik, zoals de boom slepen, slepen, tillen, of om te worden gebruikt als anker-of landvasten, zou het best zijn om de heavy-duty nylon touw, zoals te selecteren de multi-stranded types met dikker touw vlechten. Meestal zal een dikte van ongeveer ¾ inch volstaan ​​regelmatige industrieel gebruik. Natuurlijk, is het vrijwel onmogelijk om een ​​harde en snelle werkstandaard over werkdruk vanwege de talloze factoren betrokken bij touw gebruik, zoals kabels gebruik, touw omstandigheden, blootstelling aan bepaalde externe elementen die rope toestand en gedrag kan beïnvloeden, vaststellen en het niveau van het risico voor het leven en eigendommen die is betrokken. Zou echter algemeen bekend dicteren dat hoe zwaarder de werkbelasting, hoe groter de noodzaak van een zware nylon touw.
  • Speciaalzaken. Veel hardware-winkels bieden een soort van nylon touw voor de gewone consument. Echter, moet je naar gespecialiseerde hardware of vissen winkels om uw handen te krijgen op meer gespecialiseerde artikelen. Veel touw bedrijven tegenwoordig hun producten te verkopen in online winkels, zoals Amazon.com, waardoor het makkelijker wordt om het touw te vinden die het beste past bij uw behoeften.

Het vinden van nylon touw mag geen probleem zijn, zolang je je bewust bent van wat het touw zal worden gebruikt voor, en de juiste werkbelasting die verder gaat met de juiste soort nylon touw.