E2r

Hoe je plafond lampen te kiezen

Plafond lampen voegen een finishing touch aan elke kamer

Plafond lampen voegen een finishing touch aan elke kamer. Vaak over het hoofd gezien, verlichting zijn een belangrijk element in elke ruimte. Niet alleen biedt het verlichting van een kamer, maar het draagt ​​ook bij aan de algehele look en feel van de ruimte.

Er zijn vele soorten plafond lampen om uit te kiezen

Er zijn vele soorten plafond lampen om uit te kiezen. Weten welk type zal om afhangen van een verscheidenheid van dingen. Als u niet zeker weet hoe om te kiezen of welke een te krijgen, lees dan verder!

Hoe je plafond lampen te kiezen. Bepaal de kamer of ruimte die u gaat branden.
Hoe je plafond lampen te kiezen. Bepaal de kamer of ruimte die u gaat branden.

  • Bepaal de kamer of ruimte die u gaat branden. De verlichting behoeften van een slaapkamer verschillen van die van de keuken of gang. Voordat je naar buiten een te kopen, moet u beschikken over een bepaalde kamer in het achterhoofd. Het kennen van de exacte kamer en ruimte waar heb je de lamp zal helpen beperken het ontwerp van het armatuur zelf. Als bijvoorbeeld, koopt u een lamp te plaatsen op de top van een pooltafel in je game room, dan zal iets als een gebrandschilderd glas biljarten of eiland lamp wil je. Als u krijgt de lamp voor een keuken ruimte, kunt u om te gaan met hanglampen, of ingebouwde verlichting. Voor een serre, overweeg dan een bovenlicht.
  • Bepalen hoeveel licht je nodig hebt. De hoeveelheid licht die je nodig hebt zal worden bepaald door de kamer of ruimte die u koopt de lamp voor. Keuken zal de beste belichting nodig hebt, dus je zou willen verzonken TL-verlichting plus onder de kast track lichten voor deze ruimte te overwegen. Beslissen of u een dimmer te kunnen om de hoeveelheid licht te regelen in een kamer nodig. U kunt besluiten om een ​​dimmer voor de slaapkamer, alsmede de woon-en eetkamer te installeren. De locatie van de bijzondere kamer speelt ook een factor in uw keuze. Als het krijgt veel natuurlijk licht of de ruimte is van nature warm, kunt u om te gaan met verlichting die is subtieler.
  • Denk aan het algemene ontwerp van de ruimte. Woon je in een modern huis of is het meer van een landelijke stijl huis? Is de woonkamer een Missie stijl huis of meer Italianiserend in design? De verlichtingsarmatuur u kiest moet het algemene gevoel van de ruimte te vullen. Een kristallen kroonluchter zal onhandig in een leefruimte die een eigentijds design element aan het heeft. Op dezelfde manier, niet gaan winkelen bij IKEA of Scandinavisch Design voor verlichtingsarmaturen als uw huis is ontworpen met een Franse flair.
  • Denk aan het soort bollen die u nodig heeft. Halogeen lampen zorgen voor de beste verlichting, maar deze zijn niet de meest energie-efficiënte. Bij het kopen van een lamp, proberen om iets dat zal u laten energiezuinige CFK lampen gebruiken. Dit zal u helpen uw energiekosten te houden in het huis lager. De kleur van de lamp afgeeft moet ook worden overwogen. De meeste huizen gebruiken warm wit, die een beetje geel weergegeven. U kunt ook willen armaturen die een standaard formaat lamp gebruiken, zodat het makkelijker is om te vervangen gebruiken.

Houd deze richtlijnen in acht bij het kiezen van uw lamp. U kan nodig zijn om wat geld te investeren, maar het is een eenmalige aankoop die drastisch zal invloed hebben op de look en feel van uw ruimte voor de komende jaren.