E2r

Hoe je thuis radontests krijgen

Getting radontests is een verplichte stap voor eigenaren en verkopers van nieuwe woningen. De reden: radon uit de bodem is een kankergezwel gas dat uw huis binnenkomt door middel van kleine scheurtjes op uw vloer. Radon onopgemerkt door de zintuigen, maar radontests detecteren. Hier is hoe je thuis radontests krijgen om de gezondheid van uw gezin te beschermen.

  1. Weten of u woont in een radon-verzadigde gebied. Radon is overal aanwezig, maar milieuactivisten hebben ontdekt dat er plaatsen in Europa waar radon is verzadigd. Zoek uit of je huis is gelegen op een radon-verzadigde plek om uw risico om longkanker van radon te bepalen. Bezoek de website van de US Environmental Protection Agency op epa.gov weten over radon niveaus in Europa.
  2. Kijk voor radon testdiensten. Als je het budget, vinden professionele radon testdiensten om de hoeveelheid radon in uw huis te bepalen. Type 'radon testdiensten' in je browser om ze te vinden. Geef uw locatie om alleen diensten die in de buurt van uw locatie te krijgen. Kijk in de gele pagina's en in de advertenties ook.
  3. Kijk voor radon testkits. Radon testkits zijn verkrijgbaar in bouwmarkten. Deze kits zijn te vinden in online winkels ook. Kies uit de verschillende radon detectoren beschikbaar: er zijn houtskool kits die zwevende radon absorberen, speciale kunststof platen die krijgen gekenmerkt door radon, en anderen.
  4. Gebruik de radon testkits. Lees de handleiding die wordt geleverd samen met het radon detector kit om te weten hoe ze te gebruiken. Begrijpen instructies duidelijk de doeltreffendheid van de kit te maximaliseren. Als u vragen hebt, bespreek ze met de verkoper of de fabrikant van de kit.
  5. Plaats de kits in de juiste gebieden. Het radon detector kit is geplaatst op lage gebieden in het huis, zoals de kelder. Dit is om de aanwezigheid van drijvende deeltjes die radon uit ondergrondse gemakkelijker te detecteren. Zorg ervoor dat de kit niet beschadigd of gespeeld met door leden van het huishouden: Informeer uw familie over het doel van de kit en plaats de kit op een veilige plaats.
  6. De resultaten analyseren. Sommige kits hebben instructies die je vertellen hoe je de niveaus van radon te analyseren op uw huis. Andere kits vereisen dat u de kit te nemen naar een laboratorium voor analyse. Een niveau dat hoger is dan 4 picocuries per liter lucht is een waarschuwing dat u de radon niveaus in uw huis moeten verlagen.
  7. Beslis of herkeuring moet worden gedaan. Als de kit beschadigd raakt, of als u vermoedt dat de kit niet goed werkt, krijg je een nieuwe kit. Radon niveaus variëren als de tijd verstrijkt, opnieuw testen om de paar maanden om een ​​nauwkeurige lezing van uw huis van de gemiddelde radon niveau te krijgen. Hoewel de resultaten laten zien tekenen van radon reductie, kan radon niveaus weer stijgen tenzij radonmatiging methoden, zoals ventilatie met behulp van een radonventilator, worden gedaan.

Om uw huis veilig te maken voor uw gezin te leven in

Hoe je thuis radontests krijgen. Weten of u woont in een radon-verzadigde gebied.
Hoe je thuis radontests krijgen. Weten of u woont in een radon-verzadigde gebied.

Om uw huis veilig voor uw gezin te leven in te maken, check de plek voor schadelijke stoffen, zoals radon, en de praktijk methoden om deze stoffen te elimineren. Radontests zijn nuttig in het elimineren van radon en het voorkomen van u en uw familieleden uit om longkanker te ontwikkelen. Krijg huis radontests, voeren radon saneringstechnieken, en een gezonder leven vandaag.