E2r

Hoe je veilig kunt reageren op een aardbeving

De natuur kan wreed zijn

De natuur kan wreed zijn. In feite, kunnen zij zo hard als mannen hen. Nou, wat je zaait je oogsten. En kan de natuur wraak gezien worden in de constante aanwezigheid van monsterlijke aardbevingen over de hele wereld. Als je kijkt naar het nieuws, zul je eens merken hoe vaak deze natuurrampen zijn overal opduiken, uit Haïti naar Taiwan. Sommigen hebben zelfs aangeprezen al deze voorvallen aan de mysterieuze einde van de dag het scenario.

Nou, het einde van de dag het scenario lijkt misschien een beetje te veel

Nou ja, kan het einde van de dag het scenario van een beetje lijkt te veel. Laten we terug naar de realiteit. Aardbevingen zijn echt en ze kan toeslaan wanneer je het het minst verwacht. En, de meeste mensen, ooit een aardbeving treft, zal niet weten hoe te reageren. In sommige gevallen worden stampedes en onnodige sterfgevallen simpelweg veroorzaakt doordat mensen niet weten hoe ze veilig kunnen omgaan. Hier zijn enkele beproefde veiligheid tips over hoe je moet reageren als een aardbeving stakingen.

  • Verbergen onder uw bureau. Als de aardbeving begint en de dichtstbijzijnde uitgang is te ver van u, uw beste optie is om iets te stevig dat je zal beschermen tegen mogelijke vallend puin vinden. Op school worden de studenten geleerd om te blijven liggen en onder hun bureau. Uiteraard wordt dit alleen aangeraden als je een bureau stevig zijn geconstrueerd. De logica hier is dat het bureau u zal voorzien van een beschermende laag tegen het plafond moet het uit vallen van plaats te wijten aan de trillingen. Het wordt aanbevolen om te blijven onder je bureau totdat de aardbeving is gezakt, waarna je moet een snelle uitgang te maken van het gebouw of bouwwerk.
  • Verblijf in een deuropening. Mocht er geen bureau in zicht, zou je andere optie om te blijven onder de deur ondersteuning. Experts zeggen dat de deur is een van de sterkste structuren in een gebouw of constructie. Blijkbaar, toen de muren komen naar beneden tuimelen, de deur wordt normaal blijven staan ​​temidden van het puin. Dus, als er een deur, maak uw weg naar het en blijven daar tot de trillingen verdwijnen.
  • Verlaat het gebouw. ​​Dit is een no brainer. Iedereen wordt geleerd om een ​​manier om eruit te komen wanneer een aardbeving is duidelijk vinden. Echter, veel mensen in paniek en begint te lopen naar de dichtstbijzijnde uitgang. Dit is niet de manier waarop het moet worden gedaan. Zoals die op school en op kantoor, aardbeving oefeningen leren je om te lopen in een snel tempo naar de uitgang. Het maakt je niet leren te duwen en stap op andere mensen om de uitgang te bereiken. Er is genoeg tijd voor iedereen om eruit te komen veilig op als het een beetje discipline wordt uitgevoerd en paniek wordt vermeden.

    Nu, als je al buiten het gebouw, maak je weg naar een open ruimte, ver van alle structuren en elektrische leidingen. Als u rijdt en voelt de aardbeving (wat zeldzaam kan zijn), trek dan in een open ruimte en verlaat uw voertuig.


Hoe je veilig kunt reageren op een aardbeving. Verbergen onder uw bureau.
Hoe je veilig kunt reageren op een aardbeving. Verbergen onder uw bureau.

Houd in gedachten dat een zware aardbeving is niet het enige wat aan de hand. Normaal worden grote aardbevingen gevolgd door lichte trillingen en deze daadwerkelijk kan ertoe leiden dat de hele structuur in te storten. Dus, zodra de aardbeving afneemt, komen uit het gebouw zo snel als je kunt, zodat de trillingen niet het laatste wat je zult voelen zal zijn.