E2r

Hoe je witte muren te versieren

Leasing een nieuw appartement kan spannend

Leasing een nieuw appartement kan spannend. Je zou kunnen hebben van uw eerste uitstapje weg van huis, leven op je eigen waar de actie is. Of, zou u behoefte aan een grotere plaats. De meeste verhuurders zou een clausule in hun contract verbiedt elke verbouwing of herinrichting, zoals schilderen hebben. Vanwege dit, zou je beperkt in de manier waarop u uw appartement versieren. Je zou kunnen komen te zitten met het hebben van een witte muur in uw huurcontract.

U kunt witte muren gemakkelijk versieren, zonder de noodzaak voor schilderij op, met enkele vernieuwende accenten. Hier zijn een paar manieren.

Hangen schilderijen. De meeste verhuurders zal je niet eens toestaan ​​om overstag nagels op de muur, vooral als het beton. Wat zo mooi is dat je kunt gebruiken stick-on haken, zoals 3M Command haken, die komen met een sterke zelfklevende achterzijde. Deze komen meestal in verschillende laadvermogens, zodat je nodig hebt om te bepalen hoe groot en hoe zwaar je schilderij zal zijn.

Heb je verschillende keuzes in opknoping schilderijen

Hoe je witte muren te versieren. Heb je verschillende keuzes in opknoping schilderijen.
Hoe je witte muren te versieren. Heb je verschillende keuzes in opknoping schilderijen.

Heb je verschillende keuzes in opknoping schilderijen. U kunt gaan voor de meer klassieke stukken zoek op canvas. U kunt ook gaan voor moderne kunst, die zich meer richten op vorm en kleur in plaats van cijfers geschilderd op het doek. Als je op de goedkope, kunt u gewoon kopen ingelijste canvas en verf op deze jezelf.

Ga shabby chic

Ga shabby chic. Een opkomende trend in de huisinrichting is shabby chic, wat betekent dat u kunt mixen en matchen meubelen, afhankelijk van uw smaak. Met deze stijl, hoeft u niet per se om de witte muren schilderen in uw appartement wat accent te geven. Gebruik gekleurde meubels als uw accent stukken. En omdat je niet hoeft te kopen bijpassende meubels, kunt u geld besparen met minder dure sets, of zelfs oud en gerenoveerd meubilair sets.

Installeer boekenplanken. Als je het kunt veroorloven, krijgen een paar grote boekenkasten en bestrijken het gehele scala van je witte muren met boekenplanken. U kunt zelfs deze verf met verschillende kleuren. Op zijn minst, kunt u de plank terug lijn met gekleurd papier, om uw muren geven een accent. Voor extra gemak kunt u TL-verlichting net onder de bovenste planken te installeren.

Installeer gordijnen

Leasing een nieuw appartement kan spannend. Installeer boekenplanken.
Leasing een nieuw appartement kan spannend. Installeer boekenplanken.

Installeren gordijnen. Gordijnen en draperieën zijn een andere goedkope manier om het uiterlijk van uw witte muren te veranderen zonder te opdringerig. U kunt vloer installeren om kamerhoge gordijnen. Als u wilt, kunt u zelfs de gehele tijdsspanne van een muur in gordijnen.

Gebruik decals

Gebruik decals. Als u niet toegestaan ​​om rechtstreeks te schilderen op de muur oppervlakken, kunt u koopt stok-on decals van de ambachten op te slaan en deze gebruiken om een ​​aantal ontwerpen aan uw muur toe te voegen. U kunt gemakkelijk deze uit als je ze niet meer willen.

Het verfraaien van uw witte muur hoeft niet te betekenen moet je opnieuw te schilderen, en zelfs breken de bank, terwijl je toch bezig bent. U kunt gebruik maken van eenvoudige materialen, of u kunt meubels toevoegen aan uw witte muur er beter uitzien. Neem de aandacht weg van het feit dat het gewoon en wit. Integendeel, geef uw muur een paar accent stukken te maken kijken meer elegant.