E2r

Hoe kan ik een gebied tapijt maat te kiezen

Een goed geplaatste gebied tapijt kan een splash van kleur toe te voegen direct aan een anders kaal en onvruchtbaar kamer. Of het nu een solide hardhouten of betonnen vloer, of full-on kamerbreed tapijt, kunt u Spice up de uitstraling van uw kamer met een oppervlakte tapijt van precies de juiste grootte en vorm. Het ontwerp kan verlevendigen de kamer, of markeer een centraal deel. Om wat voor reden je besluit om het gebied tapijt te krijgen, het houden van het in de juiste maat is belangrijk. Hier zijn enkele tips die u in gedachten moet houden bij de beslissing welke maat u wilt dat uw gebied tapijt te zijn.

1. Maak een eerste onderzoek van uw kamer. De eerste metingen zijn van cruciaal belang om uw besluitvormingsproces. Ga de kamer rond en meet de totale grootte van de kamer, en neem het voor toekomstig gebruik. Terwijl je dat doet, probeer voor te stellen hoeveel van deze u van plan bent om te dekken. Probeer de plaatsing van uw gebied tapijt voorstellen, en hoe het past in het hele thema en het gevoel van de kamer. Bepaal hoe u wilt het vloerkleed te gebruiken - als een accent stuk, moet het klein en smaakvol. Als je gaat om het te gebruiken onder meubels, moet het groot genoeg zijn om zelfs de grootste stukken tegemoet te komen.

2. Kies het juiste ontwerp

Hoe kan ik een gebied tapijt maat te kiezen. Maak een eerste onderzoek van uw kamer.
Hoe kan ik een gebied tapijt maat te kiezen. Maak een eerste onderzoek van uw kamer.

2. Kies het juiste ontwerp. Het kiezen van een smaakvol design is net zo belangrijk als het kiezen van de juiste maat. Vergeet niet om een ​​die niet zal kijken kleverig of niet op zijn plaats met de rest van de meubels en andere stukken in de kamer halen. Terwijl de meeste mensen zich aangetrokken voelen tot de visuele aantrekkingskracht van het tapijt in de winkel, alles verandert wanneer u het in de kamer. Het is belangrijk voor u om te onthouden om het tapijt te visualiseren als een deel van een geheel, en niet om het te beoordelen op zijn eigen merites.

Het kiezen van de juiste vorm is ook belangrijk omdat de vorm van het tapijt zal ook van invloed op de grootte van de deken. Karpetten zijn er in de gemeenschappelijke vormen van ovalen, cirkels, vierkanten en rechthoeken. Stok met de klassieke ontwerpen, omdat er iets te avant-garde zal kijken kleverig als ze niet goed afgestemd op het interieur.

3. Leg het tapijt op de juiste plaats. De locatie van uw tapijt is van groot belang. Uw initiële metingen moet al het gebied dat u van plan bent om uw tapijt te plaatsen inch Zodra u uw gebied tapijt hebben behandeld, is het het beste om een ​​stap terug te nemen en het al dan niet visuele aantrekkingskracht draagt ​​bij aan de kamer te evalueren. U kunt experimenteren met verschillende plaatsingen (iets makkelijker met kleinere tapijten), om te zien de beste manier om het effect van het tapijt te maximaliseren.

Als u grote tapijten

2. kies het juiste ontwerp. Kies het juiste ontwerp.
2. kies het juiste ontwerp. Kies het juiste ontwerp.

Als u gebruik maakt van grote tapijten, is het het beste om het te houden onder meubels. Echter, zorg ervoor dat alle meubels zijn veilig binnen haar grenzen. Een goed gekozen tapijt kan gemakkelijk aansluiten op de afzonderlijke stukjes van meubilair, zoals tafels en stoelen. Houd de kleed onder andere meubels in plaats van ze vrij zwevend. Vergeet niet dat tapijten zijn een smaakvolle accenten, in plaats van een van de belangrijkste pronkstuk.