E2r

Hoe kan ik knoflook bollen

Ongeveer 3000 jaar geleden

Ongeveer 3000 jaar geleden, knoflook was een van de meest veelzijdige geneeskrachtige planten voor de Sumeriërs. Ongeveer 3000 jaar later, is knoflook uitgegroeid tot een van de meest nietje kruiden in de wereld. Deze plant is een kruid en de geneeskunde in een. Gemakkelijk toegang hebben tot verse knoflook is zeker beter. Je krijgt een betere smaak knoflook en effectiever medicinale knoflook. Een van de manieren om dat eenvoudig toegang te krijgen is door het planten van knoflook bollen. Omdat knoflook is een nietje kruid, planten knoflook bollen is een potentieel getroffen bedrijf, ook.

Het kiezen van de Ideale Planting Place

Knoflook heeft veel zon voor het kweken van grote en gezonde bollen

Knoflook heeft veel zon voor het kweken van grote en gezonde bollen. Maar knoflook heeft een hekel aan een moerassig gebied, omdat er te veel water maakt de knoflookbollen rot. Dus, kies een plek waar genoeg zonlicht is ontvangen, maar de plaats moet voldoende drainage van overtollig water.

Het planten van de knoflookbollen

Hoe kan ik knoflook bollen. Houd de grond vrij van onkruid.
Hoe kan ik knoflook bollen. Houd de grond vrij van onkruid.

Als u wilt de beste knoflook oogsten, moet je beginnen met het planten van de bollen in de herfst, hoewel het planten in het voorjaar is ook een goede keuze.

Bij het planten in het voorjaar

Bij het planten in het voorjaar, gebruik dan de knoflook bollen die je kunt kopen bij uw lokale supermarkt. Maar als u zult het planten in de herfst, een betere kopen knoflookbollen bij tuincentra. Wat u ook kiest, moet u voorzichtig verwijderen van de knoflook de buitenste huid. Scheid de kruidnagels en kies de grootste kruidnagels of die zittend op de eerste laag.

Graaf een gat op de bodem over de grootte van de bol knoflook's

Graaf een gat op de bodem over de grootte van de bol knoflook's. Zet organische stof op de bodem zoveel mogelijk. Dit zal zorgen voor een betere drainage van de bodem en je helpt de knoflook te voorkomen rotten. U kunt een aantal zand naar de bodem en voor een betere drainage.

Plant elk van de kruidnagel in de bodem

Plant elk van de tenen in de bodem, in hun rechtopstaande positie. De knoflook ruwe zijde moeten worden geplant op de bodem. Bedek de knoflook met de bodem, maar laat de volwassen bladeren uit. Afstand tussen elke teen moet ongeveer vier centimeter.

Zorg Tips

Ongeveer 3000 jaar geleden. Water de knoflook in het bijzonder bij droog weer.
Ongeveer 3000 jaar geleden. Water de knoflook in het bijzonder bij droog weer.

Gelukkig, knoflook is een van de weinige groenten die het niet nodig veel zorg en onderhoud. Maar het nemen van goede zorg van knoflook zal uiteraard leiden tot een betere lampen. Hier zijn enkele tips zorgzame nadat u de knoflook bollen geplant:

  • Bemesten de bodem ten minste twee keer per maand. Knoflook groeit beter in de bodem die is goed gevoed met voedingsstoffen uit meststoffen.
  • Houd de grond vrij van onkruid. Het onkruid aandeel voeding uit de bodem. In plaats van het geven van alle voedingsstoffen naar de knoflook, het onkruid zuigen deze, waardoor knoflookbollen met onvoldoende vitaminen en mineralen.
  • Water de knoflook in het bijzonder bij droog weer. De vuistregel is om de grond vochtig. Als de bodem niet vochtig meer, is uw enige oplossing het besproeien van de knoflookbollen. Water mag alleen genoeg zijn om de bodem weer te bevochtigen.

Na enkele maanden, bent u klaar om uw knoflook oogsten. Zorg ervoor dat u de knoflook oogsten op het juiste moment, dat wel. Het oogsten van de knoflook te vroeg zal leiden tot kleine knoflookbollen. Oogsten te laat daarentegen, zal splitsing van de knoflookbollen van lage kwaliteit knoflook.

Wanneer al deze zijn gedaan op de juiste manier

Wanneer al deze zijn op de juiste manier gedaan, kunt u verwachten om de liefste, gezondste knoflookbollen oogsten. Natuurlijk kan het perfectioneren van dit moeilijk zijn. Maar door het volgen van de juiste manier om te planten en de zorg voor de knoflook, u zeker bent op uw weg naar het cultiveren van de perfecte knoflookbollen.