E2r

Hoe kan ik vinyl vloertegels vervangen als een pro

Zijn uw vinyl vloertegels klaar voor het vervangen van

Zijn uw vinyl vloertegels klaar voor het vervangen? Vervang ze als een pro! U hoeft niet om wat anders in te huren om het werk dat je kunt doen door zelf te doen. Afhankelijk van het aantal van vinyl vloertegels die vervangen moeten worden kunt u de klus te klaren in een mum van tijd.

Hoe kan ik vinyl vloertegels vervangen als een pro. Verzamel je materialen.
Hoe kan ik vinyl vloertegels vervangen als een pro. Verzamel je materialen.

Hier zijn de instructies voor het vervangen van uw vinyl vloertegels als een pro.

 • Verzamel je materialen. Het eerste wat je nodig hebt is vervanging vinyl vloertegels. Het nummer dat u koopt hangt af van hoeveel van de oude tegels vervangen moeten worden. Je moet kopen nieuwe vinyl vloertegels met dezelfde kleur als de degenen die zijn geïnstalleerd. De andere materialen die u nodig heeft afgezien van de vervanging vinyl vloertegels zijn:
  • Strijkijzer
  • Putty of mes
  • Schuurpapier
  • Vinyl vloer tegellijm
  • Verspreider
  • Zware voorwerpen zoals boeken of bakstenen
 • Verwarm de oude vinyl vloertegel. Je kunt een gewone strijkijzer gebruiken om het oppervlak van de vinyl vloertegel voor vervanging te warmen. Voer het strijkijzer over de genoemde tegel. Opwarming van de tegel zal helpen los te maken van de lijm die gebruikt werd om lijm de vinyl vloertegel op de vloer.
 • Verwijder de oude vinyl vloertegel. Gebruik je plamuurmes, mes of een ander scherp voorwerp te wrikken uit de tegel. Begin te werken van buiten naar binnen In het geval de vinyl vloertegel is gebarsten, beginnen op de plek waar je de crack en werk je weg naar buiten.
 • Verwijder de oude lijm. Eens te meer, uw plamuurmes of wat dan ook scherp te implementeren u eerder gebruikt. Aangezien u opgewarmd de oude lijm, moet het makkelijker zijn om af te schrapen van de lijm. Verwijder zoveel mogelijk van de oude lijm als je kunt. U wilt om te eindigen met een vloer oppervlak dat is schoon en zeer glad. Zo kan de nieuwe lijm goed zal hechten aan het oppervlak van de vloer.
 • Meet de nieuwe vinyl vloertegel Meestal., Vinyl vloertegels komen in standaard maten. Echter, het is het beste om controle verdubbelen als degene die je gekocht past goed in de ruimte van de oude vinyl vloertegel. Plaats de nieuwe een op de top van de ruimte eerder bezet door de tegel die u hebt verwijderd. Snijd de nieuwe vinyl vloertegel op de juiste maat voor het geval het te groot is. Kunt u ook schuurpapier om een ​​klein deel van het vinyl vloertegel verwijderen.
 • Plaats de lijm op de vloer. Met een spreider, verspreid een aantal vinyl vloer tegellijm in de lege plein plaats op de vloer. Wilt u ervoor zorgen dat er geen lijm wordt aan de omringende vinyl vloertegels tape oude kranten op de omliggende vinyl vloertegels.
 • Bevestig de nieuwe vinyl vloertegel. Langzaam laten zakken van de nieuwe vinyl vloertegel op de ruimte met lijm. Goed Plaats de nieuwe vinyl vloertegel in de vierkante ruimte.
 • Droog de ​​lijm. Krijg je een paar zware voorwerpen zoals stenen of boeken. Gebruik deze om naar beneden af ​​te wegen op de nieuw geïnstalleerde vinyl vloertegel. Om erachter te komen hoe lang de zware voorwerpen moet blijven op de top van de nieuwe tegel, Lees de instructies die bij de vinyl vloer tegellijm. Verschillende merken kunnen vereisen verschillende drogen of het instellen van tijden.


Vervangen van vinyl vloertegels is eigenlijk een leuk en eenvoudig doe-het-zelf-project. Wacht niet tot je vloer ziet er onaantrekkelijk vanwege beschadigde of gebarsten vinyl vloertegels. Plaats de vinyl vloertegels die vervangen moeten zo spoedig mogelijk.