E2r

Hoe kan ik vitrages hangen

De gordijnen of gordijnen niet alleen de controle van het licht en de isolatie aan de binnenkant ons huis, maar ook het ontwerp en karakter toe te voegen aan de algemene kenmerken van het huis. Zij komen ook in verschillende soorten stof en gelijke dikte, afhankelijk van hoeveel licht u wilt worden opgenomen in uw huis en vice versa.

Een pure of vitrage is het doorschijnende variatie van gordijnen

Een pure of vitrage is het doorschijnende variant van gordijnen. Het wordt gemaakt of van geweven polyester voile of een katoenen kant en het is dit soort gordijn die het mogelijk maakt het licht om te worden geabsorbeerd in uw kamer. Hier zijn een aantal snelle en eenvoudige stappen over hoe u uw vitrage hangen in een deel van uw kamer.

  • Verwijder eerst alle bestaande gordijnen van u raam en maak het schoon van binnen naar buiten.
  • Zodra het venster en omgeving is schoon, de lengte van de bovenkant van het venster te meten om een ​​beetje buiten het raamkozijn markeer de plek waar u wilt uw gaten te boren met behulp van een potlood.
  • Boor vervolgens gaten in de gemarkeerde gebieden. Het is veel liever dat u gebruikt boren schroeven die zijn een beetje kleiner dan de degenen die bij uw roede kwam om voor de gordijnroede schroeven om goed passend in uw muur een keer bevestigd.
  • Zodra u uw muur schoon te hebben en je gaten geboord in, is het tijd om in de schroeven en alle andere hardware die bij uw roede om ervoor te zorgen dat uw vitrage goed hangen van hen. Als je denkt dat je hengel is nog steeds een beetje los wanneer aangesloten op uw muur, kunt u een beetje houtlijm toepassing zijn binnen de gaten om de schroeven te hechten aan het cement beter.
  • Nu voor de opknoping uw pure gordijnen deel. Zorg ervoor dat uw gordijnen zijn glad gestreken voordat u besluit om ze op je hengel. Als een tip, de beste manier om uw netto gordijn strijken is met een warm strijkijzer en een beetje water, zodat u niet ruïneren de delicate stof.
  • Zodra uw vitrages zijn klaar voor opknoping, langzaam voeden uw gordijn in de stang door de kleine open zakjes genaaid op de top de meeste deel van de gordijnen.
  • Daarna kunt u nu ophangen het gordijn stang aan de muur door het plaatsen van elk uiteinde van je hengel aan de haak die je in de gaten dat je in eerste instantie gemaakt.
  • Schik de vitrage op een zodanige wijze dat het in het algemeen zou zelfs kijken en vergeet niet om je haken en clips ongezien zo veel mogelijk te houden.


Met deze paar eenvoudige te doen stopt

Hoe kan ik vitrages hangen. Nu voor de opknoping uw pure gordijnen deel.
Hoe kan ik vitrages hangen. Nu voor de opknoping uw pure gordijnen deel.

Met deze paar eenvoudige te stops te doen, bent u zeker om een ​​beetje karakter toe te voegen in uw kamer. Of het nu in de slaapkamer, de studeerkamer of zelfs uw keuken. Niet alleen dat, kunt u het licht dat in je kamer gaat door gewoon het aanpassen van uw gordijn, afhankelijk van de hoeveelheid licht die u wilt sijpelen door uw huis.