E2r

Hoe kunt u uw glas - in - patroon op het glas te markeren

Glas in lood patronen zijn erg mooi en zijn altijd een bron van gesprekken wanneer bekeken. Het hebben glas in lood muren of deuren nooit faalt om fleuren elke kamer of huis en in dit artikel, wordt u geleerd hoe u de patronen op uw eigen markeren. De materialen zijn ook en vermeld zo makkelijk zelf doen stappen dat u altijd kunt delen met je vrienden als je eenmaal hebt geprobeerd het uit op uw eigen.

Hoe kunt u uw glas - in - patroon op het glas te markeren. Beslissen over uw patroon.
Hoe kunt u uw glas - in - patroon op het glas te markeren. Beslissen over uw patroon.

  • Beslissen over uw patroon. De eerste stap die u moet nemen is om te beslissen wat voor soort patroon dat u wilt voor uw glas in lood kunst. Als het is iets dat je krijgt van het internet, hebben het gedrukt worden voor aanvang van dit project. Een van de meest gebruikte sites is paned uitdrukkingen waar u kunt downloaden en vraag om gratis offertes voor aangepaste glazen patronen.
  • Het krijgen van uw glas stuk. De volgende stap is afhankelijk van waar u het plaatsen van uw glas in lood patroon. Laat uw glas voorgesneden van de hardware en supplies winkel, zodat u niet hoeft te snijden het zelf. Leg het glas in een vlakke ondergrond, bij voorkeur op de vloer opgevangen door karton. Zorg ervoor dat uw glas is vrij van stof en vuil voordat u begint te markeren.
  • Het markeren van uw patroon op het glas. Zodra u uw glas klaar en je patroon afgedrukt (bij voorkeur op gewoon papier), plaats een carbonpapier onder uw patroon, met de koolstof kant naar het glas. U kan nodig zijn om de kwadranten van uw ontwerp doen als uw ontwerp is te groot of je zou willen om het te doen in fasen. U hoeft niet meerdere stukken van het carbonpapier, tenzij uw ontwerp is uitgebreid omdat je herhaaldelijk gebruiken als u traceren uw ontwerp. De volgende stap zou zijn om de omtrek van uw ontwerp te traceren met een balpen (omdat het een harde rand heeft in vergelijking met andere pennen) die effectief zou anderzijds het koolstof uit het carbonpapier om uw glas stuk.


Controleer of de koolstof is inderdaad overbrengen naar je glas stuk als je traceren langs. Het trace hoeft niet perfect te zijn, omdat je alleen maar de contouren van het ontwerp, hoe dan ook. Gebroken lijnen kan worden opgevat als een ononderbroken lijn als je uw glazen patroon. Een andere manier om het kopiëren van het ontwerp op uw glas is door het hebben van een grote afdruk (in kwadranten of tegels of een hele uitdraai) onder uw glas stuk, zodat u kunt zien door het glas op uw patroon. Dan kunt u traceren uw patroon met een dunne watervaste stift over het ontwerp. Zorg er wel voor dat het patroon en het glas volledig is afgestemd tijdens de gehele duur van de tracering en markering, zodat je niet scheef beelden.

Zorg er ook voor om het niveau van detail van uw ontwerp af te stemmen op uw ervaring niveau, zodat u niet het gevoel alsof je afbijten meer dan je kunt kauwen. Goede startpunten zijn thema's geïnspireerd door de natuur, zodat, indien er sprake is van fouten, het zal niet zo merkbaar in vergelijking met het maken van een portret van een persoon.