E2r

Hoe maak je een aanmaakhout geschenkmand maken

Een open haard kan een centraal punt in iemands huis

Een open haard kan een centraal punt in iemands huis. Het zorgt voor een meer romantische setting vooral tijdens de koudere maanden. Als je leeft in een koud gebied of tijdens de vakantie seizoen, kunt u genieten van de warmte van een open haard en deel de ervaring met uw vrienden.

Hoe maak je een aanmaakhout geschenkmand maken. Verzamel aanmaakhout en twijgen.
Hoe maak je een aanmaakhout geschenkmand maken. Verzamel aanmaakhout en twijgen.

Je kan overwegen om een ​​aanmaakhout mand om uw nieuwe buren en vrienden. Dit kan hen te verwelkomen in hun nieuwe huizen en ook een goed alternatief geschenk. Aanmaakhout manden hoeven niet duur te zijn. De meeste van de materialen die u kunt in de mand gezet kan worden verkregen gratis. Maak een en geven aan een vriend voor een koude winternacht verzamelen.

  • Kies een mandje. Je kunt kiezen voor elk type mand u zin. Maar zorg ervoor dat uw winkelwagentje het gewicht van de dingen die je van plan bent om te zetten inch U kunt zelfs gebruik maken van tin emmers die zeer goedkoop kunnen worden gekocht bij uw ambachtelijke winkels kan houden.
  • Verzamel aanmaakhout en twijgen. Je kan verzamelen aanmaakhout uit uw achtertuin of houtbewerking je man. Wat hout dat niet wordt gebruikt om zijn ambacht kan worden in kleine stukjes gesneden en worden gebruikt als aanmaakhout. U kunt berkenhout en dennenbos dat gaat naar de vuilnisbak te gebruiken. Vraag hem om ze te snijden in 10-30 cm staafjes van ongeveer 2-4 cm stokken. U kunt ook zoeken naar dode takjes in je achtergrond, deze hebben heel weinig vocht in hen en het vuur zeer snel. Ze kunnen ook zorgen voor een rustieke uitstraling in uw mandje.
  • Citrus en kegels. Je kunt de schillen van een sinaasappel of een citrus gebruiken na het maken van sap hen. Grapefruit, citroenen en kalk ook zorgen voor een goede peelings. Verwijder de schillen en laten drogen in de zon voor een paar dagen of bakken in de oven op laag vuur. Het doel is om vocht te verwijderen uit de schillen, zodat u niet hoeft te koken te veel. Nadat ze ontdoen van vocht, snijd of scheur ze in kleine chips, zodat ze kunnen worden gegooid in het vuur gemakkelijk. U kunt deze stap ook doen voordat het drogen hen. Krijg dennenappels uit je achtertuin indien beschikbaar. Krijgen degenen die al zijn gevallen voor de boom als ze de neiging om minder vocht in hen hebben. Laat ze drogen indien nodig. Om het nog specialer te maken, kunt u kleur kegels die verschillende kleuren geven bij het in brand te kopen.
  • Wedstrijden. Neem wedstrijden in uw mandje, zodat ze niet hoeven te maken over het aansteken van de open haard. Je zet in de reguliere of barbecue wedstrijden die langer en gemakkelijker te gebruiken zijn.
  • Aanmaakblokjes. Deze worden verdicht gemalen toonhoogte hout en kan branden voor ongeveer 10-20 minuten. Je kunt ze krijgen voor ongeveer 10€ per doos van 12.
  • Schik de basket. Leg de langere stukken aan de achterkant om de steun voor de mand te creëren. Leg de schil chips in een kleine tas. Rangschik de ontsteekt, takjes, kegels en firestarters zodanig dat ze een beetje van te krijgen zonder eerst legen van de mand. U kunt een lint te binden en te voorzien van een persoonlijke gift card.


Er is niet een perfecte set of rangschikking van aanmaakhout manden

Er is niet een perfecte set of rangschikking van aanmaakhout manden. Bereid het met liefde en geef het aan mensen waar je om geeft. Immers, het belangrijkste is de metgezel van de mensen rond het vuur. Geniet en Happy Holidays!