E2r

Hoe maak je een bodyguard huren

Sinds onheuglijke tijden, zijn lijfwachten altijd ingehuurd voor bescherming en veiligheid. Van de koningen van de middeleeuwen tot onze moderne beroemdheden, hebben lijfwachten altijd werk gevonden op zoek naar en het verzorgen van belangrijke mensen die het kunnen betalen van deze bodyguards horloge uit voor hen.

Hoe maak je een bodyguard huren. Bepaal de omvang van de dienstverlening.
Hoe maak je een bodyguard huren. Bepaal de omvang van de dienstverlening.

Lijfwachten beperken zich niet voor de persoonlijke veiligheid, ze kunnen ook fungeren als bouncers op evenementen of clubs, zelfverdediging leraren, instrueren over hoe u waakzaam zijn en zelfs adviseurs met betrekking tot persoonlijke veiligheid. Lijfwachten zijn meer algemeen aangeduid als "persoonlijke veiligheid" en hebben vaak wetshandhaving of militaire achtergrond voor hen. Deze mensen kunnen naadloos opgaan in de menigte, effectief verstoppen zich totdat de tijd komt voor hen op te treden.

Hier zijn een paar tips over het huren van een bodyguard:

  • Bepaal de omvang van de dienstverlening. Bent u het huren van een bodyguard voor een persoon of voor een evenement waar je verwachten dat mensen te krijgen onhandelbare? Sommige gebeurtenissen, zoals popconcerten, gala feesten, club openingen en zakelijke functies te huren persoonlijke veiligheid om te controleren of hun vele gasten worden beschermd. Als u het bereik van de taken van de lijfwacht en verantwoordelijkheden vast te stellen, kunt u dus uw contract opstellen, zodat er geen verwarring.
  • Kennen hun licenties. Omdat bodyguards lopen wapens, ze moeten bepaalde licenties voor de exploitatie bezitten. Maak uzelf vertrouwd met het soort vergunning vereist voor gebruik in uw staat. Hier zijn een paar licenties bodyguards moeten eigen: Europa Secret Service, US Dept van diplomatieke veiligheidsdienst staat, Federal Law Enforcement Training Center (FLETC), US Army Militaire Politie School (EuropeMPS), US Army Criminal Investigation Division (CID), Verenigde Staten Naval Criminal Investigative Service (NCIS), US Air Force Office of Special Investigations (OSI), de Britse Special Air Service (SAS.) Dit zijn degenen die door federale en internationale organisaties. Er zijn een aantal burgerlijke opleiding scholen die een grote reputatie hebben als het gaat om bodyguards, zodat onderzoek ze online.
  • Zoek online. Veel gerenommeerde en betrouwbare veiligheidsdiensten online adverteren. U kunt een bezoek hun sites en gaan over de regels van het bedrijf en regelgeving en elementaire veiligheid pakketten die zij aanbieden aan potentiële klanten.
  • Gedragscode interviews. Lijst in een voorlopige lijst van instellingen en kandidaten. Interview hen individueel, zodat u kunt een gevoel voor de aard van de persoon die je zult inhuren als bodyguard te krijgen. Vraag naar de overheid uitgegeven identiteitspapieren, zoals rijbewijs, sofi-kaart en hun bedrijfs-ID. U kunt deze informatie gebruiken om de achtergrond op uw kandidaten. Let op de volgende kenmerken in uw kandidaten: integriteit, vertrouwen, discretie, responsiviteit, intelligentie, geduld en vaardigheid.
  • Papierwerk. Wanneer u hebt besloten op wie in te huren, het opstellen van uw contracten en zorg ervoor dat ze ondertekend en notariële. Wees zo specifiek als je kunt met het contract om verwarring te voorkomen en zorg ervoor dat zorgvuldig te lezen elk contract de veiligheidsdienst maakt ondertekenen u. Neem een ​​non-disclosure-clausule in je contract.


Het inhuren van een bodyguard is niet zo moeilijk als je weet wat je zoekt in een lijfwacht. Je moet vertrouwen op te bouwen met uw lijfwacht, omdat ze op zoek zijn voor je in de nabije toekomst.