E2r

Hoe maak je een ceder kast installeren

Een kast is een afgesloten ruimte in het algemeen gebruikt als opslag voor kleding en andere persoonlijke bezittingen. Kasten kan worden geïnstalleerd op muren, of ze kunnen worden gebouwd als een vrijstaande kast.

Er zijn verschillende soorten kasten, afhankelijk van het gebruik

Er zijn verschillende soorten kasten, afhankelijk van het gebruik. Er zijn bezem kasten, jas, linnen, of hulpprogramma kasten. Andere typen zijn inloopkasten die zijn enorm genoeg voor u om in te voeren, of aan de muur kasten die doorgaans worden gebruikt om kleren te hangen.

De aanwezigheid van een kast in een huis of appartement is een universele behoefte

Hoe maak je een ceder kast installeren. Spijker de 5/8 inch multiplex aan de buitenkant van het frame.
Hoe maak je een ceder kast installeren. Spijker de 5/8 inch multiplex aan de buitenkant van het frame.

De aanwezigheid van een kast in een huis of appartement is een universele behoefte, waardoor het dus als een van de activa van het huis. Een kast is over het algemeen opgebouwd uit hout dat afkomstig zijn van goede bomen, maar modernisering introduceerde de incorporatie van gordelroos en voegde een dakbeschot op de proppen komen met een hoge kwaliteit kasten. Kasten kan worden gemaakt van verschillende materialen, maar een van de meest favoriete, unieke en oud is het gebruik van aromatische Cedartimmerhout.

Het kiezen van een ceder materiaal ten opzichte van andere materialen in het bouwen van een kast is prima, omdat het kan de nodige zorg geven aan uw kleding investering. Het is sterk en heeft een mooi aroma dat zal schudden de motten en andere stof ongedierte weg, het houden van uw kleding veilig en schoon.

Hier zijn de eenvoudige stappen op ceder kast installatie:

Er zijn verschillende soorten kasten, afhankelijk van het gebruik. De aanwezigheid van een kast in een huis of appartement is een universele behoefte.
Er zijn verschillende soorten kasten, afhankelijk van het gebruik. De aanwezigheid van een kast in een huis of appartement is een universele behoefte.

  1. Je hebt nodig: 2x4 ceder frames, 5/8 inch multiplex, basisvormstuk, ¼ inch dik ceder panelen, 4x8 m, 1 ¼ inch afwerking nagels, paneel lijmen, tochtstrips stukken, ceder paneel resten, kleding staven, multiplex of holle kern deuren met magnetische sluitingen en verf voor de buitenkant multiplex.
  2. U kunt beginnen te werken met je kast door spijkeren de 2x4 frames om de afmetingen.
  3. Spijker de 5/8 inch multiplex aan de buitenkant van het frame. U kunt beginnen op het vloeroppervlak, volgende op zijn zijkant, achterkant, en tenslotte op het plafond. Finish buitenkant van de kast met een basisprofiel.
  4. Bekleed de kast interieur met behulp van ceder panelen. Ceder panelen butted in het frame met het gebruik van 1 ¼ inch afwerkspijkers of panel lijm sterke ondersteuning.
  5. Je mag tochtstrips rond de kast deuren naar een bijna luchtdichte behuizing zorgen om de geur in de kast val voegen. Dit zal de ceder kast heeft als primaire doel van het afstoten motten te behouden.
  6. Installeer de planken van cederhout panel restanten en installeer de kleding stangen aan het interieur van de kast van afmaken.
  7. Installeer de multiplex deur of een holle kern deur met magnetische sluitingen, en dan line-up de deur met ceder panelen.
  8. Verf de buitenkant deel van de kast. Laat het interieur natuurlijk om de cederaroma voor mot afweermiddel en hekwerk doel te behouden.

Het bezitten van een ceder kast is als een trip down memory lane

Het bezitten van een ceder kast is als een trip down memory lane. Zijn unieke geur en beschermende eigenschappen maken het waard ten opzichte van andere materialen kast te hebben. Volg hiervoor de stap-voor-stap aanwijzingen om een ​​luxe cederhouten kast installeren.