E2r

Hoe maak je een dekbedovertrek maken

Een quilt is over het algemeen een soort van beddengoed gevormd uit een aantal weefsel vellen minutieus naaide samen, met de hand of met een machine, een gewatteerde, dikke lagen textiel product te creëren. Voor de finishing touch, is een quilt bedekt met een bekleding genaamd de quilt top. Dit overtrek is bedoeld om versieringen, creatieve ontwerpen en decoratieve accenten de quilter is bevoorrecht te voegen tegemoet te komen, en het eindigt meestal als wand-ontwerpen en ingewikkelde vloermatten voor weergave, in plaats van dat het een gewone bed te dekken.

Hoe maak je een dekbedovertrek maken. Bereid de benodigde materialen.
Hoe maak je een dekbedovertrek maken. Bereid de benodigde materialen.

Voor welk doel u van plan bent om je eigen dekbedovertrek te creëren, welke nodig zijn zijn simpelweg uw creatieve handen en grenzeloze verbeelding. Hieronder zijn een paar goede tips over hoe je een uniek dekbedovertrek kan maken.

  • Bereid de benodigde materialen. Vindt u een aantal oude stof lakens, dekens, dikke truien, jeans en elke vorm van kleding of persoonlijke foto's afgedrukt in stoffen nodig. Vergeet niet dat u een cover te doen, dus het kiezen van het ontwerp of de kleur van het materiaal is verplicht. Het is goed dat je degenen die een persoonlijk tintje hebben te selecteren. Maar je wilt het dekbedovertrek te lijken, het is aan jou. Je moet ook een meetlint die een langere reikwijdte meet, pennen, voor pinning het ontwerp, een schaar, en een naaimachine. Er is een type watteren en gebruikt de techniek van binden. Met deze methode wordt het dekbedovertrek met de hand gemaakt. Maar deze methode is veel moeilijker dan het gebruik van een machine. In dit artikel, echter, je zal het maken van een dekbedovertrek met een naaimachine.
  • Meet de grootte van de quilt. Verkrijg de afgewerkte quilt en meet de breedte en lengte. Meet ook de grootte van het bed, zodat u een nauwkeurige meting van hoe groot het dekbedovertrek moet kunnen hebben. Maak een toelage van 4 tot 6 centimeter lang van links naar rechts voor het naaien doeleinden.
  • Bereid de dekbedovertrek. Stel uw geselecteerde stoffen en andere materialen snijden. Meet vierkante of rechthoekige vormen uit de stof met maten van uw keuze. U kunt alternatieve ontwerpen van de ene stijl naar de andere stof hebt of u kunt het uniform. U leert ook verschillende manieren om het deksel en tips om de toppen mooier maken naaien. Quilten heeft verschillende stijlen-Rag Quilts, Memory Quilts, Photo Memory Quilts, Patchwork Quilts, Schroot en trippelde Quilts. Om een ​​beter idee over hoe het ontwerp van de quilt te verbeteren, kunt u scannen door huisinrichting tijdschriften of zelfs surfen op het net.
  • Start het naaien van de bezuinigingen op de quilt. Leg de vierkantjes op een schone vlakke ondergrond of, beter nog, op de vloer voor een groter werkgebied. Leg ze allemaal tot je dezelfde grootte hebben bereikt als de quilt afmetingen. Bevestig de vierkanten aan elkaar door pinning ze in alle hoeken en kanten. Zodra dit gebeurt, de volgende stap is om ze aan elkaar te naaien, tot een 1/2- 1 inch laag. Ga door tot alle stroken aan elkaar worden genaaid om de quilt af te maken.
  • M ake laatste hand. Kijk naar het afgewerkte materiaal van verre te zien of u wilt meer versieringen of niet toevoegen. U kunt eindigen door het zetten van uw merk of handtekening op de quilt hoe en waar u het wilt plaatsen.


In deze kille seizoen

In deze kille seizoen, moet je denken aan manieren beginnen over hoe je de warmte kan houden in uw mooie huis voor u en uw gezin zonder weg trash een enorme hoeveelheid contant geld. Een voorbeeld van zo'n geweldig idee is om je eigen creatieve quilt en een bijpassende gepersonaliseerde dekbedovertrek maken. Volg de bovenstaande stappen en u bent zeker om te juichen voor uw zorg en vindingrijkheid.