E2r

Hoe maak je een draadloze schroevendraaier te kiezen

Er zijn een heleboel dingen te overwegen wanneer het kopen van hardware

Er zijn een heleboel dingen te overwegen wanneer het kopen van hardware, in het bijzonder een goede accuschroevendraaier. Met dat punt, er in principe drie kwaliteiten die we moeten zoeken. Dus kunnen we u ook helpen in deze bijzondere taak van het zoeken naar een goede accuschroevendraaier.

Er zijn een heleboel dingen die je moet overwegen wanneer het kopen van een batterij aangedreven accuschroevendraaier. Het eerste ding om te overwegen zou de kit zijn, in principe de accessoires die bij uw schroevendraaier. Met dat, je bent ofwel gaat boren hout of cement zijn. Zo natuurlijk zijn er twee soorten boren sets, metselwerk types voor het boren van cement en het type timmerwerk voor hout.

  1. Compleet met accessoires 'kit. Een van de kwaliteiten van uw schroevendraaier is dat het moet kunnen stukjes uit verschillende sets van verschillende merken te behandelen. Dus toen de degenen van uw kit eindelijk breken of te krijgen saai, kun je ze eenvoudig te vervangen in de dichtstbijzijnde bouwmarkt. Spreken van boren, zou een andere component te worden beschouwd als de Torx, die in feite een zes punt type schroef in tegenstelling tot de veelgebruikte flat blade met twee punten en de X-vormige Phillips. Hoewel je moet geen betrekking jezelf te veel met dit type, omdat het alleen wordt gebruikt voor bepaalde soorten machines samen met andere geavanceerde hardware-instrumenten, omdat thuis reparatie en verbetering vereist slechts een gemiddelde toolset bestaande uit elementaire handgereedschap.
  2. Rubberen handvat. Thuis reparatie is een ding, maren is het een ander verhaal als het gaat om renovatie en de bouw. Des te beter als we over het juiste gereedschap voor de job. Renovatie kan in principe worden aangemerkt als een revisie van het huis, die meer geavanceerde hand-en elektrisch gereedschap zou vereisen, en met name kleine elektrische gereedschappen voor ingewikkelde delen van de structuur, zoals de bedrading. Voor de veiligheid, moeten we altijd kijk op de grip, bij het kiezen van de elektrische schroevendraaier. De handgreep dient rubber in plaats van versterkt kunststof zijn.
  3. Verbruik batterij. Ander ding dat we moeten overwegen zou het batterijverbruik van een eenheid te zijn. De levensduur van de batterij hangt vooral af van wat voor soort baan en het toerental nodig is om het werk efficiënt te doen. Als je gewoon zetten een schroef in, dan verwachten dat de levensduur van een batterij zijn voldoende. Echter, voor de zwaardere eisen, zoals het plaatsen ter ondersteuning windverbanden, zul je een meer substantiële en betrouwbare batterij-systeem en een snellere oplader voor langere banen nodig.

En tot slot

Hoe maak je een draadloze schroevendraaier te kiezen. Compleet met accessoires 'kit.
Hoe maak je een draadloze schroevendraaier te kiezen. Compleet met accessoires 'kit.

En tenslotte, de meest belangrijke ding om te overwegen zou het merk zijn. De kwaliteit van uw gereedschap zou zeker weerspiegelen in de kwaliteit van uw werk. Plus het verhoogt ook de veiligheid en resulteert in minder afval, zoals bit vervanging. Met dat, het is allemaal goed en wel, maar als je echt wilt ons advies bij het kopen van een draadloze schroevendraaier, als je niet een professionele en je alleen gaat om het te gebruiken voor thuis reparaties, zou je net zo goed vasthouden aan de oude manuele type schroevendraaier.