E2r

Hoe maak je een feng shui sinaasappelschil zegen ceremonie doen

Als terecht waargenomen

Indien terecht opgemerkt, kan de kunst van Feng Shui wonderen doen om de sfeer en uitstraling van uw huis. De eeuwenoude praktijk kan ontdoen elke ongunstige vibraties die de natuurlijke loop van enthousiasme en rust in huis te blokkeren. Blessing ceremonies worden gewoonlijk uitgevoerd om de positieve krachten van het huis gerust te stellen. Met behulp van de huid van een sinaasappel, blijven lezen om erachter te komen hoe je kunt voorzitten u eigenaar bent van zegen ceremonie.

Hoe maak je een feng shui sinaasappelschil zegen ceremonie doen. Verzamel de benodigde materialen.
Hoe maak je een feng shui sinaasappelschil zegen ceremonie doen. Verzamel de benodigde materialen.

  • Verzamel de benodigde materialen. Voor deze zegen rite, zult u een bassin of container groot genoeg nodig hebt om je handen dopen in, sommige vers geplukte sinaasappels (ongeveer 10) en uw keuze van nieuw geplukte bloemen.
  • Ontspan en kom tot rust. Tijdstip en plaats van grote hulp zijn bij uw inspanningen om zich te ontdoen weg sporen van negativiteit die toegang gekregen tot de grenzen van uw huis. Een stress-vrij en gunstige omgeving is belangrijk in ontspanning van uw lichaam en voor uw gemoedsrust. Situeren zich op een tijd en plaats waar geen onderbreking kan optreden. Het gebruik van wierook of kaarsen kunnen aanleiding geven tot de rust die u aspirant voor. Het reciteren van geestelijke gezangen of gebeden kan ook helpen in het proces.
  • Bereid de wastafel. Giet wat lauw water in uw bassin totdat het is meer dan de helft vol. Begin met het schillen van de huid van elke oranje. Terwijl u vrij om een ​​peeling techniek of instrument te gebruiken, de ceremonie houdt in dat elke schil moet worden gescheurd in kleinere stukjes voordat verspreiden ze in het bassin.
  • Begin de ceremonie. De kunst van Feng Shui streeft naar de rechtmatige manier omgaan met het bekken. Met de ene hand, breng het bekken in de richting van de ingang van uw huis. Het is sterk aanbevolen om jezelf te situeren in de buurt van de deuropening. Met uw vrije hand, langzaam je vingers in het water en gebruik je midden-en wijsvinger van de beweging waarvan er uit de buurt van de palm te miezeren zijn druppels water rond de ingang van uw huis.
  • Reciteer je mantra. Omdat waterdruppels beginnen te miezeren van uw vingertoppen af, start het reciteren van een gebed of mantra van je wens om de uitgang van ongewenste energie en trillingen beginnen. Vervolgens bedenken van een beeld dat de verwijdering van ongewenste energie en trillingen en de beoogde vervanging van een positieve en optimistische haast plaats toont.
  • Zegen de grenzen van uw huis. De zegen ceremonie houdt niet op bij de ingang van uw huis. Behoud van dezelfde procedures, houdt druilerige het water uit uw bekken van sinaasappelschillen, waar je voeten brengt. Zorg ervoor dat u alle geschikte gebieden van uw huis te bedekken omdat Feng Shui geloof houdt in dat gebieden geraakt door water worden vernieuwd en gereinigd.
  • Beëindig de zegen. Zodra u klaar bent om de zegen van uw huis te sluiten, een plaats in het midden van het interieur van uw huis om de bloemen te leggen. Tenslotte 24 uur, is het verplicht dat alle ramen, deuren en andere punten voor toegang geopend. Voor uw privacy, uw deuren en ramen niet te wijd open, maar gewoon toestaan ​​dat op zijn minst een paar centimeter.
  • Wijzig de bloemen. Verwijder uitgebloeide en verwelkende bloemen waar nodig. Het is een goede gewoonte om ze te vervangen ten minste tweemaal per week met bloemen die zijn van uw keuze en in bloei. De praktijk toont een vasthouden aan negen dagen van vers geplukte bloemen die consequent moeten worden vervangen als er tekenen van verwelking waargenomen. De laatste partij van de bloemen kan worden gehouden, zelfs na negen dagen, mits zij nog niet verwelkt.


Behoud het welzijn van uw huis kan worden veeleisende taak, maar het nemen van de kans om dat te doen kan sterk verbeteren van de doorstroming van sensatie en energie die sterk kunnen bijdragen aan een gezonder en productiever thuis.