E2r

Hoe maak je een frameloze wand spiegel hangen

In het tijdperk van appartementen en kleine leefruimte

In het tijdperk van appartementen en kleine leefruimte, is ruimte uitgegroeid tot een waardevolle grondstof. Mensen hebben een hoge premie zetten op grote interieurs en weelderige tuinen. Het is moeilijk om die ruimte denken, het ontbreken van enig ander ding, is meer waard dan de werkelijke dingen bezetten het uitgegroeid. Maar omdat er slechts een beperkte hoeveelheid ruimte, heeft zijn waarde enorm toegenomen.

Naarmate de bevolking groeit, neemt de ruimte die we consumeren

Naarmate de bevolking groeit, neemt de ruimte die we consumeren. We hebben ruimte nodig om te leven in, ons voedsel verbouwen, genieten van onze tijd in, en bereiken bijna elke andere activiteit. We kunnen niet geschikt voor al deze behoeften, dus hebben we de neiging om te bezuinigen op de ruimte die we leven inch Vandaar de populariteit van appartementen en kleine starterswoningen voor degenen die zich niet kunnen veroorloven de luxe van meer ruimte.

Als je niet kan veroorloven de extra ruimte

Als je niet kan veroorloven de extra ruimte, zou je net zo goed het meeste van wat je hebt. U kunt multifunctionele meubels gebruiken. Maken tweede en derde verdieping is een efficiënt gebruik van een kleine ruimte. Echter, een van de meest goedkope manier kunt u uw plaats look and feel groter is door het gebruik van spiegels. Volg deze simpele stappen en je kan een zware muur spiegel te plaatsen als een doe-het-zelf-project. Leren om het veilig te doen en te voorkomen dat de zeven jaar van pech die gepaard gaan met een gebroken spiegel.

  1. Beslissen waar je je spiegel zetten. De locatie waar u uw spiegel zet is een cruciale stap in uw installatie. Kijk naar het gebied en zien of de muur sterk genoeg is om een ​​zware spiegel voor te houden. Is het ook groot genoeg voor je spiegel om te passen binnen de ruimte? Je moet ook kijken naar de ruimte en controleer op obstructies die het uitzicht van de spiegel zal blokkeren. Als u in feng shui, de locatie van de spiegel is erg belangrijk voor een goede doorstroming van de energie van het huis.
  2. Markeer deze. Krijg je een potlood en gebruik deze om te markeren waar u uiteindelijk zal zetten de spiegel. Om dit te doen, plaatst de spiegel plat op de wand waar u het wilt zetten. Gebruik een waterpas om te zien of de spiegel is vlak aan de grond. Dan, met je knie of met de hulp van een ander, houdt de spiegel op zijn plaats terwijl u markeren de vier hoeken van de spiegel. Zet je spiegel leunend tegen een vrije muur en ga verder met de volgende stap.
  3. Spiegel clips. Omdat u gebruik maakt van een frameloze spiegel, zal je vier spiegel clips nodig. Je kunt ze gemakkelijk vinden in uw lokale hardware winkel. Plaats de spiegel clip langs de onderkant van de markering die u eerder hebt gemaakt - twee centimeter van de rand moet een goede plek om de spiegel clip gezet worden. Zodra u de spiegel clip heeft geplaatst, trek je een stempel op het gat van de spiegel clip. Vervolgens, met behulp van een lange nagel, punch een gat door te bepalen of er een muur stud, als het moeilijker naarmate je dieper krijgen krijgt, dan bent u op de juiste plek. Als de nagel slaat gewoon door gemakkelijk, dan moet je op de verkeerde plek. Verplaats het een paar centimeter naar het midden en controleren of er een stud opnieuw. Herhaal deze stap voor de bovenrand van de frameloze spiegel.
  4. Hang de spiegel. Markeer het gat waar je wilt de spiegel clips gezet. Herhaal de vorige stappen in het vinden van de stoeterij. Voordat u schroef in het bovenste spiegel clips, plaats uw frameloze spiegel rechts op de spiegel clips aan de onderkant. Schroef de bovenste spiegel clips aan de frameloze spiegel voor te houden op zijn plaats.

Hoe meer je kijkt in de spiegel

Hoe maak je een frameloze wand spiegel hangen. Beslissen waar je je spiegel zetten.
Hoe maak je een frameloze wand spiegel hangen. Beslissen waar je je spiegel zetten.

Hoe meer je in de spiegel kijkt, hoe meer je het werk dat je hebt gedaan waarderen. Het is allemaal deel van het harde werk dat u in opknoping die spiegel hebben gezet. Gefeliciteerd! Je hebt geleerd hoe je een spiegel in uw huis te hangen. Nu genieten van de extra ruimte in uw huis en uw mooie reflectie, terwijl je er naar kijken.