E2r

Hoe maak je een gasfornuis waakvlam Relight

Er zijn momenten dat je gasfornuis zal moeten worden relit

Er zijn momenten dat je gasfornuis zal moeten worden relit. In deze situaties kunt u twee keuzes. Een keuze is om een ​​professionele roepen om te gaan met de situatie. De andere is uit te brengen van de handleiding van je en Relight het zelf. Als u ervoor kiest om de waakvlam Relight op uw gasfornuis zelf, kunt u de volgende stappen om een ​​succesvol proces te waarborgen:

Hoe maak je een gasfornuis waakvlam relight. Alvorens weg te rijden om uw gaskachel waakvlam relight.
Hoe maak je een gasfornuis waakvlam relight. Alvorens weg te rijden om uw gaskachel waakvlam relight.

  1. Alvorens weg te rijden om uw gaskachel waakvlam Relight, moet u het uitschakelen van uw belangrijkste gasklep. Er zal de geur van gas in uw omgeving te zijn als je eenmaal hebt uitgeschakeld de hoofdkraan. Zorg ervoor om te wachten op de geur van gas volledig te zijn uit de kamer voordat u verdergaat met relighting uw gasfornuis waakvlam.
  2. Om jezelf te redden van problemen tijdens een poging om uw gasfornuis Relight, reinig de punt van de piloot na uw waakvlam is uitgegaan. Voedsel deeltjes en andere vet-deposito's kunnen vormen als een belemmering voor de waakvlam goed ontsteken. Gebruik een goede borstel om deze deeltjes. U zult merken dat uw waakvlam zal ontbranden gemakkelijker als de obstructie op het wordt verwijderd.
  3. Het volgende wat je moet weten is als je gasfornuis waakvlam is voorzien van een veiligheids-knop die de onverwachte uitbarstingen van gas regelt van uw kachel. Als uw gasfornuis beschikt niet over een veiligheidsknop, schakelt u uw belangrijkste gasklep. Zorg ervoor dat u de ruimte ventileren om te controleren of het gas wordt verspreid. Zet uw hoofdkraan alleen wanneer u klaar bent om de waakvlam Relight.
  4. U moet verwijderen van de grill of ijdelheid die aan de onderkant van uw gasfornuis of bereik. Na het verwijderen van de grill, moet u wachten tot het thermokoppel warm te krijgen met uw zoekopdracht overeenkomen Verlichting voor ten minste 15 of 20 seconden voor relighting de piloot.
  5. Als uw gasfornuis is voorzien van een veiligheidsschakelaar, continu druk het voor ten minste 3 seconden, het starten van de release van het gas via de loketten. Je moet goed worden gecoördineerd om dit proces te laten werken. Terwijl u de veiligheid toets ingedrukt, licht het gas jet tegelijk op de veiligheidsknop. De blauwe vlam van uw gasfornuis moet worden weergegeven op dit moment. Uw veiligheid knop stopt automatisch de stroom van gas in het geval dat uw brand zou kunnen krijgen uitgeblazen per ongeluk door de wind. De veiligheidsknop voorkomt dat kinderen uit te draaien hendels en knoppen in het geval ze wagen in de keuken zonder toezicht.
  6. Zorg ervoor dat u lange lucifers gebruiken om het gas te ontsteken op uw gasfornuis waakvlam. Uw gezicht moeten op een veilige afstand aan wanneer u relighting het. Het is slechts een van de veiligheidsmaatregelen die je moet doen als het gaat om een ​​potentieel gevaar.
  7. Er zullen gaskachels of bereiken die geen veiligheidsklep zal hebben. Voor dit type gasfornuis, moet u handmatig Relight uw waakvlam. Zet uw belangrijkste gasklep op. Gebruik je lange lucifer of lichtinstrument vast te houden direct op het gas jets. Houd het vuur door de gas-jets en je moet het zien van de blauwe vlam schiet omhoog.

Voor de gaskachel beginner, zou relighting het ingewikkeld

Voor de gaskachel beginner, zou relighting het ingewikkeld. Maar het zal blijken makkelijk voor u als u het proces stap voor stap. Doe oefening veiligheid bij het omgaan met gastoestellen. Vergeet niet dat uw veiligheid is de belangrijkste kwestie in dit soort processen.