E2r

Hoe maak je een gastvrije item te maken

Niets zegt "Home Sweet Home" beter dan een mooi geplaatst welkom teken. Welkom tekens kunnen variëren van een eenvoudige en toch nuttig deurmat om een ​​meer uitgebreide, vakantie-thema krans compleet met twinkelende lichtjes. Om uw eigen welkom teken te maken, leest u de onderstaande stappen om uw eigen voordeur een weerspiegeling van je persoonlijkheid.

Hoe maak je een gastvrije item te maken. Het ene materiaal naar het gebruik van te maken in het maken van een welkom teken is hout.
Hoe maak je een gastvrije item te maken. Het ene materiaal naar het gebruik van te maken in het maken van een welkom teken is hout.

  • Het ene materiaal naar het gebruik van te maken in het maken van een Welkom teken is hout. Koop of krijgen een stuk van 1x10 pijnboom bij u in de buurt hardware winkel en hebben bijgesneden tot ongeveer 30 centimeter lang. Voor rustieke gevoel huisjes, een ruwer stuk hout werkt beter. Maar als uw huis is een beetje meer gepolijst en modern ogende, zand of buff het stuk hout om het gladder.
  • Als u ervoor kiest om uw zand grenen, gebruik 220-grit schuurpapier. Dit zal ook voorkomen splinters die niet prettig.
  • Met het gebruik van een schuim borstel, schilderen of vlekken op uw grenen boord. Wederom voor een meer rustieke uitstraling, kiezen voor lichtere verf of vlekken. Voor een meer gepolijste en moderne look, kies donker hout vlekken. Als uw teken wordt blootgesteld aan direct zonlicht, zorg ervoor dat u gebruik maken van exterieur verf. Bij de toepassing van vlekken, te vermijden ruïneren kostbare shirts door gewoon het dragen van elke wegwerp wit overhemd. De verf dient ongeveer 3 uur drogen. Voor vlekken, geven een 24-uurs voorziening voor het naar behoren worden opgenomen.
  • Nadat u laat de verf of beits droog is, onderzoekt uw werk als u tevreden bent met de resulterende kleur. Zo niet, dan geldt een andere laag van verf of beits en wacht tot het droog is.
  • Er zijn verschillende manieren voor u om uw welkom teken inschrijven. U kunt direct schilderen de woorden op het hout of u kunt vinyl belettering, die kunnen worden gekocht bij de lokale kunst en kunstnijverheid winkels gebruiken.
  • Nadat u zich heeft geschilderd of aangebracht uw vinyl letters, de vacht van uw bord met een laag van polyurethaan op waterbasis met een 2-inch schuimborstel. Dit moet ongeveer 6 uur te drogen. Het beste is om het te houden op een plaats waar het zal worden verstoord de laatste plaats omdat je niet wilt dat verdwaalde bladeren of steentjes drogen op de top van uw welkom teken.
  • Na het volledig droog is, buff uw bord met een schuurpad en maak hem schoon met een zachte doek.
  • Breng uw tweede laag van polyurethaan, die verder zal beschermen uw bord vooral als het gaat om buiten te worden geplaatst.
  • Store-bracht kabelhangers kan worden bevestigd aan de achterkant van uw teken of het kan strategisch worden geplaatst op een veranda. U kunt extra decoratie seizoensgebonden. Zo rond de bord met kerststerren tijdens de kerst-seizoen.


Ga je gang en creatief te zijn in het maken van uw welkomstbord

Ga je gang en creatief te zijn in het maken van uw welkom teken. U kunt een foto van uw gezin ook plakken voordat u de vacht van uw bord met polyurethaan, met een zeer persoonlijke toets aan toe te voegen. Met behulp van touw of ketting aan beide uiteinden van het teken en inlevert op uw veranda zou ook een leuk idee zijn,.