E2r

Hoe maak je een hardhouten vloer tacker te gebruiken

Een hardhouten vloer nagelpistool is iets dat je kunt gebruiken bij de vaststelling van een nieuwe vloer bij u thuis. U kunt huren van uw lokale hardware winkel of de aankoop een als je van plan bent om veel verbouwing in uw huis te doen. Met behulp van een hardhouten vloer nagelpistool kan moeilijk op het eerste, maar als je aan wennen, spijkeren verdiepingen naar beneden zal het makkelijker zijn. Het is beter om uw nieuwe vloer zelf te installeren, zodat u niet hoeft aan iemand anders aan het werk te doen voor u huren. Hieronder zijn enkele van de tips die u kunt gebruiken bij het werken aan uw vloer met een hardhouten vloer tackers.

  • Gereedschap voor te bereiden. De tools die je nodig hebt om voor te bereiden voor deze job zijn de stukken van hardhouten vloeren die u gaat installeren, hardhouten vloer nagelpistool, nagels, spijkeren schoen en een houten hamer. Zorg ervoor dat u genoeg spijkers en stukken van hardhouten vloer tot het hele gebied dat u wilt verbouwen dekken.
  • Installeer eerste paar hardhouten stukken. Het is beter om eerst te werken aan de randen dicht bij de muur en werk je weg naar het midden. Om dit te doen, vast te stellen de stukken op de rand van de muur eerst. Bevestig de nagelen schoen op de hardhouten vloer nagelpistool. Plaats de hardhouten vloer nagelpistool op het stuk van tropisch hardhout dat u zal hechten en sla ze vast de hardhouten vloer nagelpistool met de hamer. Doe dit totdat u hebt aangesloten alle stukjes van hardhout in de buurt van de muur.
  • Installeer andere hardhouten vloer stukken. Zodra u werkt uit de buurt van de muur, kun je al verwijderen van de nagelen schoen. Nu kunt u de stukken van hardhouten vloeren zonder het gebruik van de nagelen schoen, omdat de muur zal geen belemmering voor uw installatie. Bij het installeren van stukken naast elkaar, zorg ervoor dat er geen spaties tussen hen in. Verpak ze samen zo strak als je kunt, zodat je zult eindigen met gladde vloeren. Installeer de nagels ongeveer 2 tot 3 cm van beide uiteinden van de hardhouten vloeren stukken. Wees voorzichtig wanneer u de hamer om de spijkerapparaat raken, zodat je niet je hand maakt.
  • Afwerking van de hardhouten vloeren. Nadat u klaar bent met de vloer, inspecteren uw werk om te zien of je nodig hebt om meer nagels te installeren. Daarna een aantal elementen aankopen vloer putty dat is dezelfde kleur als uw hardhouten vloer stukken. Gebruik de kit volgens de aanwijzingen op de verpakking. De putty staat zal zijn om de nagels te dekken, zodat de kleur van de nagels zal niet afsteken tegen de kleur van uw vloer. Laat de stopverf volledig drogen.


Hoe maak je een hardhouten vloer tacker te gebruiken. Gereedschap voor te bereiden.
Hoe maak je een hardhouten vloer tacker te gebruiken. Gereedschap voor te bereiden.

Dit zijn de stappen die u kunt volgen bij het installeren van nieuwe hardhouten vloer stukken thuis. De taak kan ontmoedigend op het eerste, maar als je eenmaal wennen aan de behandeling van de spijkerapparaat en spijkeren de stukken naar beneden, zal het een stuk eenvoudiger. Denk aan het geld dat u kunt besparen door het doen van het werk op uw eigen.