E2r

Hoe maak je een hertengewei lamp maken

Hertengeweien kan worden gemaakt in zeer mooie home decoratie

Hertengeweien kan worden gemaakt in zeer mooie home decoratie. U kunt gewoon mount de geweien aan de muur boven de open haard, of u kunt een lamp te maken van deze geweien. Je hoeft niet naar een hert te houden van zijn gewei krijgen te maken in een lamp te doden. Elk jaar, herten werpen hun gewei te worden vervangen door nieuwe. Als u woonachtig bent in de buurt van een bos waar herten worden bewonen, vindt u een schuur gewei. Zo niet, er zijn winkels die deze geweien en andere juridische dieren producten dragen. Sommige mensen die eerder bezitten geweien verkopen ze bij garage sales. Wees geduldig in het kijken waar je greep van herten gewei kan krijgen. Lees verder om te leren hoe je een hertengewei lamp te maken.

Hoe maak je een hertengewei lamp maken. Soldeer het gewei samen.
Hoe maak je een hertengewei lamp maken. Soldeer het gewei samen.

  • Je hebt nodig: hertengeweien, een lampenkap die je kunt kopen bij een bouwmarkt te vinden, een fitting kit, een gloeilamp, polyurethaan voor het coaten van het gewei, strijkers en draden aan de geweien zijn plaats te houden terwijl het wordt geregeld, een elektrische boor, en soldeerbout en soldeer aan het gewei elkaar hechten.
  • Reinig het gewei. Omdat de herten gewei heeft vergoten je kunt niet voorkomen dat vuil en roet en andere zaken hebben op hen. Grondig wassen het gewei met water en zeep, en zorg ervoor dat de plooien en de binnenkant van de geweien te bereiken. Laat het drogen.
  • Coat het gewei. Met behulp van de polyurethaan afwerking, de vacht van de gewei met deze kit. U kunt zoveel lagen als je wilt, maar zorg ervoor om elke laag te laten drogen voordat u op een andere laag.
  • Schik het gewei. Schik het gewei op basis van de lamp hoogte die u verkiest. Tijdens het werken aan het, bind het gewei met draad en touw om de regeling op zijn plaats te houden. Zorg ervoor dat de lampvoet wiebelt niet. Het moet stabiel houden.
  • Soldeer het gewei samen. Met behulp van een soldeerbout en soldeer, bevestig de geweien bij elkaar als u tevreden bent met de regeling die u hebt gemaakt. Als jullie samen klaar solderen ze, snijd de draad en touw dat je gebruikt om de geweien bij elkaar te houden.
  • Monteer de fitting kit en schaduw. Een gat vanaf de bovenkant van het gewei en een aan de onderzijde dienen als een uitgangsopening voor de draad. Plaats de fitting op de bovenkant van het gewei opstelling en trek de draad totdat het gat in de bodem verlaat. Zet de lamp op de socket. Plaats de lampenkap op de top.


Nu dat je een hertengewei lamp hebben gemaakt

Nu dat je een hertengewei lamp hebben gemaakt, test de lamp door de stekker in het stopcontact. Controleer of de lamp goed werkt. Plaats uw lamp in de woonkamer of op uw nachtkastje. Herten gewei lampen zijn niet alleen functioneel, ze zijn decoratief ook. Bezoekers van uw huis zal niet geloven dat je het zelf gemaakt. Ze zullen denken dat je net kocht het van een apparaat op te slaan. als u hebben de kunst van het maken van herten gewei lampen, kunt u nog een aantal te maken voor elke kamer in uw huis. Uw huis zal een blokhut gevoel met de herten gewei lamp en het gele licht afkomstig van de lamp. Dit project is vrij goedkoper dan als je een kant en klare een in een huis winkel te kopen.