E2r

Hoe maak je een ionisator luchtreiniger kiezen

Geen gewone luchtreiniger kan verslaan wat wordt aangeboden door een ionisator

Geen gewone luchtreiniger kan verslaan wat wordt aangeboden door een ionisator. Hoewel het werkt op een manier vergelijkbaar met die van de regelmatige, de voordelen kan bieden niet geëvenaard door enig ander luchtfilter marktprijzen. Sinds een ionisator werkt perfect in het verwijderen van allergenen in de lucht, het brengt grote voordelen voor de gezondheid aan gezinnen die gebruik maken van een. Dit geldt vooral voor mensen met astma, allergieën, verminderde immuniteit en andere vormen van respiratoire aandoeningen.

Hoe maak je een ionisator luchtreiniger kiezen. Bepaal uw mogelijkheden.
Hoe maak je een ionisator luchtreiniger kiezen. Bepaal uw mogelijkheden.

Het is echter nog steeds noodzakelijk voor u om de meest geschikte ionisator voor uw huis te kiezen. Aangezien er een heleboel opties beschikbaar zijn, het vereist een beetje inspanning van u om de beste te vinden voor uw behoeften. Hier is een gids om u te helpen doen:

  • Bepaal uw mogelijkheden. Er zijn twee soorten van ionisatoren op de markt tegenwoordig. De eerste gebruikt emitters spuiten ionen aan de lucht. De ionen worden uitgestoten door dit soort luchtreiniger zijn alleen effectief voor een bereik van 3-7 meter. De ander maakt gebruik van radiogolven om negatieve ionen te verspreiden. Zijn bereik is beter als het effectief kan ioniseren de lucht om zo ver als 50 meter afstand van de unit. Ook, neem rekening mee dat bij de keuze tussen het plafond en de grond ionisatoren, de eerste is een betere optie als locatie geeft de ionen een beter bereik.
  • Check out certificeringen. Bijna alle ionisatoren in de markt dezer dagen zullen adverteren dat ze negatieve ionen te genereren. Deze ionen worden gebruikt om de allergenen in de lucht schoon. Echter, hoeft u niet te vertrouwen op wat de advertenties zeggen. Bekijk ook de certificering van de eenheden eerst om u te helpen bewijzen dat ze inderdaad hebben negatieve ionen voor het doel.
  • Denk aan het energieverbruik van een ionisator. Het is een feit dat het meer een ionisator bevat negatieve ionen, hoe meer energie verbruikt. Hoewel meer negatieve ionen betekenen een betere efficiëntie, het is helemaal niet praktisch te veel uitgeven voor uw elektrische wissels. Kies daarom een ​​eenheid die is energiezuinig en toch produceert een groot aantal negatieve ionen om de werking ervan te ondersteunen.
  • Controleer onderhoud nodig heeft. Een goede luchtreiniger moet iets dat gemakkelijk kan worden gereinigd en onderhouden worden. Vandaar, check out fabrikant specificaties voordat het kiezen van een eenheid. Let op dat sommige soorten ionisatoren vereisen professioneel onderhoud. Dus controleren of die setup is handig voor u is of niet voordat grijpen een ionisator aan te schaffen.
  • Denk aan de garantie. Net als elke andere vorm van aankopen, zal het u meer gemoedsrust geven als de aankoop wordt geleverd met een garantie. Controleren hoe lang is de garantie voor een specifieke eenheid. Ook, neem nota aan het dubbele van het vervangende onderdelen van een toestel om te zien of ze komen gemakkelijk beschikbaar is of niet.
  • Denk aan de grootte. Als u wenst om de ionisator te verplaatsen van het ene gebied naar het andere, zoals huis naar kantoor en omgekeerd, is het het beste om een ​​draagbare kiezen. Dit is om ervoor te zorgen dat de omgang met het toestel geschikt zal zijn voor u op de lange termijn.


Een ionisator kan erg vriendelijk voor de gezondheid van elk lid van een huishouden. Echter, dit kan alleen waar zijn als u ervoor kiest de juiste is voor uw behoeften. Vandaar dat heel verstandig als u in uw zoektocht van het kiezen van een ionisator aan te schaffen.