E2r

Hoe maak je een kenmore elite ijsmaker oplossen

Huishoudelijke apparaten vervaardigd door Kenmore Elite zijn high-end modellen gedragen door Sears. Deze apparaten showcase veel extra luxe functies die de lijn premium status te geven. Als u een Kenmore koelkast, is het meer waarschijnlijk dat het ook een ingebouwde ijsmaker heeft. Hiermee kunt u het ijs wanneer u het nodig hebt afzien zonder bij te vullen eventueel ijs trays of voor het ijs te bevriezen wachten. Er zijn tijden, echter, wanneer de ijsmachine storingen. U kunt een aantal eenvoudige probleemoplossing zelf te doen. Volg deze handleiding om uit te vinden van de oorzaak van de problemen die u ondervindt met uw Kenmore Elite Ice Maker.

Hoe maak je een kenmore elite ijsmaker oplossen. Controleer het mechanisme voor eventuele verstopping.
Hoe maak je een kenmore elite ijsmaker oplossen. Controleer het mechanisme voor eventuele verstopping.

  • Controleer het mechanisme voor eventuele verstopping. Er zijn momenten dat een ijsblokje kan vast komen te zitten in de lade en andere delen van de ijsmachine. Dit kan vastlopen in de gehele systeem en te voorkomen dat de machine vorm doseren ijs goed. Als de ijsblokjes vast komt te zitten in de laden, kan het probleem zijn met de kachel. Deze kachel enigszins smelt het ijs om voor hen uit te glijden van de container en val door de dispenser. Als u vindt vast dat er ijs in de bakken en er is niets blokkeert de weg naar de dispenser, dan moet je de verwarming gerepareerd door de fabrikant hebben. Echter, als u vindt dat de ijsblokjes zijn popping uit de lade, maar nog steeds niet te krijgen afgegeven, kan iets worden in de weg. Als de storing wordt veroorzaakt door een ijsblokje, kunt u trek hem dan wachten op de ijsmaker te resetten, of u kunt van de koelkast en schakel wachten tot het ijs volledig smelten.
  • Inspecteer de waterlijn als de machine niet in slaagt om het ijs. Zorgvuldig Inspecteer de waterlijn en zien of er lekken in het systeem tussen de vriezer en de waterklep. Als u merkt dat eventuele knikken of als de buizen zijn ongewoon gebogen, strijk het glad uit. Als de buis heeft gaten of breuken in het, moet u om het te laten vervangen. Controleer ook of de waterkraan volledig gedraaid in de "aan" positie. Let op de ice maker van ongeveer een dag om te zien of dit het probleem oplost.
  • Als het water neemt een ongewone smaak of geur heeft, controleer uw sanitair systeem. Voor residentiële of commerciële eenheden die net zijn geïnstalleerd sanitaire systemen, is het normaal dat het water te beschikken over een off smaak en geur. Laat het systeem worden gewist binnen drie tot vier dagen voordat u probeert om de watervoorziening te gebruiken voor uw ijsmachine. Als u niet beschikt over een nieuwe sanitaire leidingen maar toch nog steeds raar ruiken en proeven ijs, schoon uit de koelkast en desinfecteer alle binnenmuren met azijn en water. Spoel de oplossing en laat de binnenkant van de koelkast volledig drogen voordat u de stekker weer de ijsmaker. Zorg ervoor dat het oude ijs dumpen uit de lade anders wordt de eerste partij van ijsblokjes die u maakt na het reinigen nog steeds de ongewenste eigenschappen. Het is ook belangrijk dat u de juiste manieren van het bewaren van levensmiddelen in de koelkast te nemen. Doe vlees en andere bederfelijke waren in duurzame diepvrieszakjes.
  • Als uw ijsmachine verdeelt kleine of holle ijsblokjes, controleer dan de slang en waterdruk. Opdat de Kenmore Elite Ice maker goed te bedienen, de waterdruk uit de kraan moet 120 psi zijn op zijn minst. Als de waterdruk in uw omgeving is relatief laag, zorg ervoor dat u een dunnere slang te gebruiken om de ijsmaker te sluiten op de watertoevoer. Als de druk voldoende is, maar het probleem blijft bestaan, controleer dan of de slang verstopt is.


De Kenmore website biedt andere manieren om uw ijsmachine te lossen

De Kenmore website biedt andere manieren om uw ijsmachine te lossen. Bezoek hun pagina en download de handleiding. Als u niet in staat zijn om volledig het probleem, is het raadzaam dat u Sears contact op te nemen en vragen hun service technici om u te helpen. U kunt contact met hen opnemen via de Kenmore website.