E2r

Hoe maak je een kinderkamer te versieren voor minder dan $ 50

Wonen op een begroting kan moeilijk zijn

Wonen op een begroting kan hard zijn, maar dat betekent niet dat je moet genoegen nemen met het leven van een saai en saai leven. Uw kinderen moeten niet worden blootgesteld aan zulke ontberingen. Als je wilde zeggen, hun kamer te versieren, je absoluut zou zelfs met een budget. In feite, voor minder dan 40€ u kunt geven kun je opvrolijken uw kind op de kamer, zonder het onbehaaglijke gevoel van het verspillen van uw geld. Hier is hoe je een kinderkamer te versieren voor minder dan 40€:

  • Wijselijk Besteed uw geld. Je zou kunnen denken is dit vanzelfsprekend, maar sommige mensen hebben de neiging om de werkelijke betekenis van vergeten "wijselijk Besteed uw geld." Zie, mensen interpreteren de uitdrukking te betekenen dat ze niet hun geld moeten uitgeven. Dat is niet het geval. Soms moet je echt nodig hebt om te betalen als je wilt om iets te krijgen. De truc is om iets de moeite waard uw dollars. Alvorens een aankoop, zorg ervoor dat dit de beste optie voor u opdat u er spijt van de uitgaven voor het later op.
  • Doe het zelf. Als je kunt voorkomen dat het betalen van iemand anders om iets dat je kunt doen en doen er goed aan doen, met alle middelen, voer dan de taak zelf. Onnodige uitgaven kunnen opstapelen en je kunt veel kosten besparen door het zelf te doen.
  • Gebruik handgemaakte items. Er zijn een heleboel van objecten en snuisterijen die je meestal vinden in een kinderkamer die u zelf kunt maken in plaats van het kopen van de winkel. Er zijn honderden van gidsen op het maken van de foto frames, pennenhouders en dergelijke. U kunt zelfs gebruik maken van de kunsten en ambachten projecten uw kind heeft door de jaren heen. Met behulp van zelfgemaakte producten zal toevoegen karakter aan de kamer van uw kind.
  • Krijt het op. Een geweldige manier om uw kind creativiteit gaan en maak decoreren zijn kamer meer "interactieve" en aanpasbaar is met behulp van krijt doodles naar zijn kamer versieren met. U kunt kleine schoolborden op zijn deur en wanden en gebruik dat om herinneringen, berichten en leuke tekeningen te verlaten. Op die manier kun je blijven toevoegen van nieuwe spullen naar de kamer zonder te hoeven helemaal door te brengen.
  • Decoreren muren. In plaats van het gebruik van behang of verf om uw muren te bedekken met, kunt u gebruik maken van cut-outs uit tijdschriften en posters om uw kind de muur versieren met. Vraag uw kind om te helpen en wat hij wil op zijn muren te kiezen. Dit is ook een geweldige manier om binding met uw kind en naar zijn voorkeuren en interesses te leren kennen.
  • Gebruik veel foto's. Plaats foto's van vrienden en familie op dressoir van uw kind, bureau en andere geschikte gebieden van zijn kamer. Wat is een betere decoratie dan de lachende gezichten van hen die van hem het meest?
  • Het organiseren van de dingen die al in zijn kamer. Soms gewoon het organiseren van uw kind speelgoed, spelletjes, boeken, kussens en dergelijke zal zijn kamer perfect te versieren. Geef zijn favoriete speelgoed, regelen alle van zijn favoriete verhalen en romans of zitting opgezette dieren op een stoel als hij nog wat.


Decoreren van een kinderkamer voor minder dan€ 40 is fluitje van een cent

Hoe maak je een kinderkamer te versieren voor minder dan $ 50. Wijselijk besteed uw geld.
Hoe maak je een kinderkamer te versieren voor minder dan $ 50. Wijselijk besteed uw geld.

Decoreren van een kinderkamer voor minder dan€ 40 is fluitje van een cent. Het duurt niet veel geld om een ​​kind te geven de ruimte die hij wil, ondanks wat hij zou zeggen. Er zijn veel manieren waarop je kunt over het gaan zonder geld te besteden. Volg de bovenstaande tips om geld te besparen, terwijl nog steeds zorg voor uw kind.