E2r

Hoe maak je een kleine badkamer groter lijken

Een kleine badkamer presenteert decoratieve uitdagingen omdat de noodzakelijke armaturen in de ruimte te beperken uw mogelijkheden. Je kunt niet zomaar 'herschikken' de kamer zoals je zou meubels te regelen in een woonkamer of slaapkamer. Maar er zijn goocheltrucs - decoratief gesproken - die kunnen helpen transformeren een kleine badkamer en creëren de illusie van ruimte.

Stap 1

Het belang van kleur en licht

Donkere kleuren kunnen dramatisch zijn, maar ze maken een ruimte voelen kleiner, terwijl lichte kleuren visueel uit te breiden van een ruimte. U mag niet worden aangetrokken tot tinten van wit, maar als je een bleke achtergrond te gebruiken, zal diepere kleuren in accessoires opvallen. Kies een of twee accentkleuren om de ruimte te verenigen. Vasthouden aan een gelijkaardige kleur voor het douchegordijn om de look harmonieus te houden. Als kleuren hetzelfde of soortgelijke van het ene oppervlak naar het andere, de uniformiteit van kleur, lijkt het alsof de muren zich van ons gezichtsveld, zodat de kamer groter lijkt.

Hoe maak je een kleine badkamer groter lijken. Het belang van kleur en licht.
Hoe maak je een kleine badkamer groter lijken. Het belang van kleur en licht.

Zorg voor voldoende verlichting in de ijdelheid, alsook met een overhead armatuur. Eenvoudige venster behandelingen, zoals top-down / bottom up tinten, zal zorgen voor privacy en toch laten natuurlijk licht in de ruimte.

Stap 2

Badkuip trucs

In een kleine badkamer, kan een standaard bad / douche combinatie, dat is ingebouwd in de muur de ruimte lijkt nog kleiner als het douchegordijn wordt getrokken gesloten. Een vintage stijl schaar bad, zonder een gordijn of een gordijn opzij trok op een hoofddouche ring, kan de ruimte groter lijkt. Als je een standaard bad / douche combinatie die u niet van plan over het vervangen, overwegen het verlaten van de douche te openen als de binnenkant van het bad is in goede staat. Dit maakt de badkamer voelen dieper en groter. Mooi of mint-conditie vintage tegel in de kuip kan een aanwinst voor de kamer zijn. Plaats aantrekkelijke badaccessoires, sponzen en borstels op de rand van het bad of op een stoel krukje om deze noodzakelijke armatuur eruit als een deel van de inrichting te maken.

Stap 1. Badkuip trucs.
Stap 1. Badkuip trucs.

Bij het kiezen van deuren voor een douchewand, kiest helder glas of spiegelende glas, dat zal helpen maximaliseren van de illusie van ruimte.

Stap 3

Muur decor en accessoires voor kleine ruimtes

• Kies muurinrichting zorgvuldig. Een heleboel kleine stukjes kan druk lijken en eigenlijk maken de ruimte voelen dinky en klein. Kies een stuk groot genoeg voor de grootste uitgestrektheid van ruimte aan de muur, maar niet zo groot dat het overweldigt en verwijdert eventuele marges van de muur de ruimte eromheen. Een stuk dat laat ruimte aan de muur te laten zien door middel van, zoals smeedijzeren kunst aan de muur of metalen kunst aan de muur, zal het lijken meer expansieve dan een zwaar stuk waarvan de bulk binnendringt op de ruimte.

• Gebruik spiegels om uw voordeel en maken de ruimte groter lijkt. Een goede grootte spiegel boven de wastafel of ijdelheid zal het licht van omringende objecten weer te geven, waardoor de ruimte groter lijkt. Als er een ruimte op de muur tegenover de ijdelheid muur, overweeg dan een stukje kunst aan de muur die een spiegel of reflecterende afwerking die het gevoel van ruimte zal verbeteren bevat.

• Kies een minimaal aantal essentiële accessoires om te bezuinigen op rommel. Verenigen aanrecht en andere accessoires in de hele kamer door kleur en afwerking tot een harmonieuze stroming die meer expansief dan het is voelt creëren.