E2r

Hoe maak je een lederen hoofdeinde maken

Hoofdeinden kunt u lezen

Hoofdeinden laten lezen, ontbijten, of gewoon ontspannen in je bed. Het heeft zijn opmerkelijke bijdrage aan de kamer sfeer, ook. Als het gaat om soorten, een lederen hoofdeinde rent langs de anderen naar de top van de lijst. Het is synoniem aan klassiek, comfortabel en handig. Plus, kunt u bouwen het goed in uw plaats. Hier is hoe.

  • Bereid en-metingen. Afgezien van multiplex, leer, en batting rollen, moet je basic stuff zoals lijm, haken, schroeven en drivers, en nietpistool. De materialen kunnen online worden gekocht. U kunt schuren lokale huis verbetering winkels voor hen, zoals u uit te checken voor tools ook. Als u multiplex kopen bij de plaatselijke winkel, kan het op maat worden geknipt zonder een extra toeslag. Voorafgaand aan uw boodschappen, bepalen de grootte van uw bed. Hier zijn standaard metingen voor alle bedmaten: tweeling - 39 cm breed, full size - 54 inch, queen size - 60 inch, en een kingsize - 72 inch. Voeg twee centimeter aan elke kant van uw bed en u zult de breedte die u nodig heeft voor uw hoofdeinde te krijgen. De extra centimeters zijn voor de overhang.
  • Monteer de multiplex op de muur. Dit moet worden gedaan voordat met betrekking tot het paneel met leer. Bepaal hoe hoog je wilt het hoofdeinde te hangen. Leunen het multiplex op de muur om te bepalen waar je naartoe gaat om de beugels te plaatsen. Herinner die posities door ze te markeren op de rand van de multiplex. Test dit door de montage van de hoofdeinde op de beugels na het plaatsen van de beugels aan de muur.
  • Bedek de multiplex met batting. Neem een ​​vel batting en voeg drie centimeter aan de omtrek van de multiplex aan de randen te dekken. Plaats het hoofdeinde op de grond met de haakjes naar beneden. Spuit lijmspray op de ply-board. Zorg ervoor dat uw kamer is voorzien van voldoende ventilatie bij het gebruik van een lijm. Vul dan het oppervlak van het paneel met een vel slaan. Wacht tot de lijm droogt.
  • Wikkel het leer op het bord. Met de juiste kant van het leer naar de vloer, leg het hoofdeinde op het leer met het slaan naar later. Zorg ervoor dat het paneel wordt gecentreerd binnen de leer. Trek de uiteinden van het leer om te controleren of het past in de raad van bestuur als het persen in de slagvolgorde. Stapelvezels de delen van het leer dichtst bij de multiplex randen. Pons de volgende nietje op het leer na het overslaan van ¼ inch. Het bijhouden van die kwart-inch ruimte tussen nietjes totdat je de gehele paneel met leder bekleed. Flip het hoofdeinde en monteer hem weer op de muur.


Hoe maak je een lederen hoofdeinde maken. Monteer de multiplex op de muur.
Hoe maak je een lederen hoofdeinde maken. Monteer de multiplex op de muur.

Er zijn een paar dingen om te overwegen bij het maken van uw eigen leren hoofdeinde. Uw leer en batting benodigdheden kunnen worden gekocht in merchandise winkels online of lokaal. Het is aanbevolen dat je komt met een ontwerp voor de aankoop. En hoe dan ook, moet je leren hoe je de beste deal. U wordt ook geadviseerd om deze procedure te doen in het comfort van uw slaapkamer, maar zorg ervoor dat uw werkruimte goed geventileerd te maken. Werken met sterke lijm is niet goed in gesloten ruimten.