E2r

Hoe maak je een ligstoel voor een hoes te meten

Noodzaak van een snelle oplossing voor dat verloederd oude meubelstuk

Noodzaak van een snelle oplossing voor die beat up oude meubel? Een hoes is de truc. Hoezen zijn stukjes stof met gestikte in kousenbanden of verborgen elastieken die snuggly passen over het frame van de meubels en kan komen in aparte stukken voor de kussens, voetsteunen en hoofdsteunen. Hoezen worden meestal gebruikt om die vervelende morsen en vlekken op het meubilair, of om de levensduur van uw meubels te verlengen door deze te beschermen tegen verdere schade.

Voor instant verbeteringen aan elke kamer

Voor instant verbeteringen aan elke kamer, slipcovers zijn bijzonder nuttig. U kunt kleur coördineert verschillende stukken van meubilair en een meer uniforme en solide uitstraling aan een ruimte u wilt makeover. Deze handige dandy-add-ons om uw meubels zijn verkrijgbaar bij een warenhuis en kan worden gekocht in een stuk, twee stuk, en zelfs drie afzonderlijke stuk sets. Maar als je wilt opslaan op een paar dollar door het maken van uw eigen of op maat slipcovers die een maat te groot, hier is hoe u uw fauteuil te meten voor een hoes:

Hoe maak je een ligstoel voor een hoes te meten. Dingen die je nodig hebt.
Hoe maak je een ligstoel voor een hoes te meten. Dingen die je nodig hebt.

  • Dingen die je nodig hebt. Bereid de volgende: een stuk papier, pen en meetlint.
  • Meet de omtrek van de fauteuil. Zorg ervoor dat de fauteuil is in verticale positie. Vanaf net boven de armleuningen, neem het meetlint en wikkel het allemaal rond de fauteuil. Probeer niet om uw grip scherpen op het meetlint of samen knijp de kussens. Kussens de fauteuil's moet daarbij gespannen zijn.
  • Meet de hoogte. Verkrijg de hoogte van de ligstoel bij het nemen van de band en het meten van de onderkant van de fauteuil tot de hoofdsteun.
  • Meet de breedte. Om de breedte te verkrijgen, begin vanaf de buitenrand van de rechter armleuning en verlengen het meetlint om de buitenrand van de linker armleuning.
  • Meet de lengte. Leunen de stoel en trek de voetsteun. Vanaf de top van de hoofdsteun, net achter verlengen het meetlint op de rand van de voetensteun.


Bij het nemen van de volgende metingen

Bij het nemen van de volgende metingen, vergeet niet om het meetlint af te stemmen op de oppervlakken van de fauteuil en niet om het meetlint strekken van punt A naar B en eindigen met een zeer misvormde hoes. Het hebben van de juiste metingen onmisbaar om het vinden en kopen van een hoes die uw fauteuil perfect zou passen.

Soms zou je hoeft alleen maar de hoogtemeting van de fauteuil naar een geschikte hoes te kopen van het warenhuis, maar andere merken kunnen alle van de metingen vereisen. Veel plezier en selecteer gedurfde kleuren en prints voor uw grote fauteuil make-over!

Zorg ervoor dat u slipcovers die duurzaam zijn, zodat zelfs als je de hand te wassen of gooi ze in de wasmachine, zullen ze nog steeds naar buiten komen geheel en in goede conditie te kopen. Kies materiaal met een lichte stretch, voor het geval dat het materiaal iets krimpt in de droger.

Nu dat u een kleurrijke reeks kussenovertrekken, passend voor elke gelegenheid, kunt u nu ontspannen, zet je voeten omhoog en achterover leunt. Sweet!