E2r

Hoe maak je een miniatuur kas maken

Planten zijn een van de belangrijkste levende wezens op de planeet

Planten zijn een van de belangrijkste levende wezens op de planeet. We moeten leren om goed voor hen te zorgen. Planten helpen verfraaien van de wereld waarin wij leven inch Ze zijn essentieel in het houden ons gezond en levend.

Als je een liefhebber bent van het verzorgen van planten, maar je hebt niet genoeg ruimte om ze te kweken in allerlei hebt, kan je een miniatuur kas te bouwen. Dit kan dienen als het huis van uw gekozen planten.

Hier zijn de stappen over hoe je een miniatuur kas te maken:

Hoe maak je een miniatuur kas maken. Verkrijg de juiste container.
Hoe maak je een miniatuur kas maken. Verkrijg de juiste container.

 1. Verkrijg de juiste container. Een voedselcontainer is de meest ideale houder voor een miniatuur kas. Maar zorg ervoor dat de container voldoende diepte voor de groei van de zaailing u wilt verzorgen.
 2. Reinig de container. Was de container. Grondig schoon te maken met bleekwater en een warm sopje. Het bleekmiddel zal alle schimmels of bacteriën groeien op de container te verwijderen. Laat het drogen na het wassen.
 3. Zet gaten aan de onderzijde van de container. Punch kleine gaatjes om de drainage te maken voor het water.
 4. Plaats bodem in de container. Nadat je al kleine gaatjes hebben geslagen in de bodem van de container, kan je potgrond in. Gewoon genoeg grond voor het zaad te laten groeien.
 5. Bereid de zaden voor opplant. Kies de zaden die u wilt planten voor uw miniatuur kas. Doe de zaden in warm water voor een paar uur. De zaden moeten worden geweekt voordat je ze plant.
 6. Plant de zaden in de bodem. Nadat de zaden waren geweekt in warm water voor een paar uur, kan je ze nu planten in de container gevuld met grond. Begraven tussen de bovenkant van de bodem en de bodem van de container.
 7. Water de bodem na het planten. Nadat u de zaden in de grond hebben begraven in een geschikte diepte, moet je een beetje water sproeien om het te.
 8. Houd de zaailing vochtig. Zorg ervoor dat de zaailing vochtig gehouden. Als de bodem of de zaailing droog is, spuit een beetje water om het te bevochtigen.
 9. Zet de container op een warme plaats. Er zijn sommige zaden die zich ontwikkelen in de donkere gebieden. Sommige zaden moeten zon om te groeien. Maar allemaal hetzelfde, zaden hebben warmte nodig om te groeien. Voor zaailingen die geen zon nodig hebben om te ontwikkelen, kunt u ze op de top van de warme gebieden zoals de bovenkant van de koelkast.
 10. Controleer de ventilatie van de plaats. Zorg ervoor dat de containers zich bevinden op een warme plek met voldoende ventilatie, zodat de lucht door kan stromen. Planten hebben lucht nodig om te overleven,. Als er onvoldoende ventilatie kan de zaailingen sterven.
 11. Breng het kweken van planten in een grotere container. Als de planten al gegroeid zijn, is het best dat je ze over te dragen aan een grotere container. Of beter nog, de overdracht van de planten in de tuin als ze al groot genoeg.

Gewoon regelmatig te bezoeken uw planten

Gewoon regelmatig te bezoeken uw planten. Neem goede zorg van hen door het houden van de planten warm en gedrenkt. Pronken met je mini-kas naar uw vrienden. U kunt hen te inspireren bij het maken van een voor hen.