E2r

Hoe maak je een mitsubishi projectie TV oplossen

Mitsubishi is een wereldwijd merk als het gaat om tv en andere elektronica. Het is zeer in trek vanwege de elektronische producten van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Ondanks de toename van het aantal LCD-en plasma-televisie in de markt van vandaag, zijn er nog steeds veel consumenten die betuttelen projectie-tv's en Mitsubishi is een van de leiders in dit soort televisie. Het verzenden van uw projectie-tv met service centers is geworden kostbaar, dus het zou nuttig zijn als je weet hoe het oplossen van problemen doen voordat u bellen met de professionele technici.

U hoeft enkel een schroevendraaier (Phillips-kop) en volg deze handleiding:

Hoe maak je een mitsubishi projectie TV oplossen. Reset instellingen van het onderdeel.
Hoe maak je een mitsubishi projectie TV oplossen. Reset instellingen van het onderdeel.

  • Reset instellingen van het onderdeel. Meestal kan de problemen die je tegenkomt met een Mitsubishi projectie TV worden opgelost door het resetten naar de fabrieksinstellingen. Als u onjuistheden in de kleur, zet de televisie PerfectTint / PerfectColor mogelijkheden. Druk gewoon op het tabblad Menu en vervolgens "Perfect Color" met behulp van uw juiste sleutel pijl. Na deze, druk op "Enter" en vervolgens op "Reset" om de fabrieksinstellingen te herstellen. Als u audio / video problemen (videorecorder of DVD-speler), drukt u gewoon op "Menu" en selecteer de "Reset"-optie.
  • Reset televisie controles. In het geval dat u uw TV niet vast te stellen via de instellingen van het onderdeel, er zijn andere manieren van resetten. Selecteer gewoon "Menu", toets "1, 2, 3", en druk vervolgens op 'Enter'. In dit te doen, zal de TV de specificaties allemaal worden hersteld. Als uw TV-toestel in het systeem niet functioneert, moet u het uitvoeren van een compleet systeem reset. U kunt dit doen door te klikken op Reset knop Systeem gelegen aan controle van de TV-paneel. Uw televisie wordt uitgeschakeld en vervolgens een groen licht (LED) knippert snel gedurende ongeveer een minuut. Zodra het licht niet meer knippert, moet uw TV direct aan te zetten.
  • Gebruik uw afstandsbediening. De eerste stap is om de batterijen van de afstandsbediening controleren en als ze functioneren zien. Als het uit-knop begint te knipperen een paar keer wanneer u deze inschakelde, dan moeten de batterijen worden vervangen. Zorg ervoor dat uw afstandsbediening wordt gebruikt binnen ongeveer 20 meter van de televisie. Zorg er ook voor dat er niets blokkeert de ruimte tussen de afstandsbediening en de ontvanger.
  • Controleer de ventilator. Zodra de televisie wordt uitgeschakeld, het is gewoon normaal dat de ventilator te worden luider. Een projectie TV hangt eigenlijk op de lamp, hetwelk koelen zodat het niet voortijdig doorbranden. Als de ruimte waar de TV is geplaatst is erg warm, zou de ventilator ook blijven draaien.
  • Vervang de projectielamp. Om goed te kunnen doen, zorg ervoor dat de lamp gesprongen is afgekoeld en de tv is aangesloten. Verwijder voorzichtig het deksel van het compartiment van de lamp met behulp van uw schroevendraaier (Phillips-kop). Schroef het verzegelde gedeelte van de lamp die is te vinden op de achterzijde van de televisie deel. Neem de oude lamp cartridge en plaats een nieuwe. Sluit de lamp met schroeven, vervang het deksel en schroef stevig vast.


Als de televisie nog steeds niet werkt, ondanks uw initiële diagnose en reparatie, dan is het tijd om te overleggen met de professionele technici.