E2r

Hoe maak je een mos tuin te laten groeien

Als het gaat om het werken aan uw tuin-de vreemdeling de planten

Als het gaat om het werken aan uw tuin-de vreemdeling de planten, hoe mooier ze kunnen worden. Soms is een gebrek aan orde in een tuin is precies wat het nodig heeft om te kijken heerlijk vrij en aantrekkelijk, en dit is de reden waarom zo veel mensen kijken vaak naar tuinieren om stress te verlichten. U kunt dit doen bijna alles om uw tuin (iets dat een tuinman met een groene duim op zijn minst doen) en het zal nog eindigen op zoek mooi, als wat is belachelijk om een ​​aantal vaak vreemde en wonderlijke aan anderen. Een perfect voorbeeld hiervan zou een klein gebied in uw tuin (of zelfs je hele tuin) groeit alleen maar mos zijn. Veel mensen weten niet eens dat elke gedachte, maar als er genoeg mos groeit, is er iets eenvoudig en aantrekkelijk over. In feite sommigen zouden zelfs zeggen dat een mos tuin is mooi.

Er zijn tal van redenen waarom je zou willen om een ​​mos tuin groeien. Voor een, hoeft u niet te zorgen voor het zo veel als je andere planten doen in uw tuin. Zolang het mos groeit in een gebied dat niet wordt geraakt door een teveel aan zonlicht, zal het prima. Een andere reden is dat mos kan leven voor een zeer lange tijd, je hoeft geen zorgen te maken over het mos uitsterven anytime soon. Dus als je geïnteresseerd bent in het kweken van je eigen mos tuin, dan gewoon verder te lezen, omdat dit artikel geeft een stap-voor-stap-proces aan het doen precies dat, en alles wat je echt nodig hebt is de bereidheid om de klus te klaren.

  • Verzamel de juiste hoeveelheid van mos u nodig heeft. Dit kan de meest vervelende deel van het proces zijn, zoals mos is vaak moeilijk te vinden (veel tuinieren winkels ze niet op voorraad hebben). Echter, vindt u een aantal van uw eigen door rond te kijken in vochtige bossen en dergelijke. De kans is groot dat u niet hoeft te doen op dat, je hoeft alleen maar rond te vragen in uw lokale kinderdagverblijven en informatie over die u kunnen voorzien met mos te verzamelen.
  • Breng de mos op uw tuin. Zodra je genoeg mos om de klus te klaren, moet u de bodem voor te bereiden. Verwijder elke vorm van puin (kleine rotsen en dergelijke), en zorg ervoor dat stevig op de grond, als tegenstelling tot de meeste planten, mos hebben de neiging om makkelijker groeien op harde en vaste grond of andere vormen van vaste oppervlakken. Spreken van andere oppervlakken, mos is ook volledig kunnen groeien op rotsen of iets anders je kan hebben in de tuin dat is niet de bodem. Het enige wat je hoeft te doen is vegen wat modder over het oppervlak en breng het mos aan. Het planten van mos is niet moeilijk, en je zal worden afgewerkt voordat je het weet.
  • Vergeet niet om het te houden in de schaduw! Hoewel mos kan nogal wat zonlicht verdragen, het groeit best in de schaduw. Dus rond te kijken voor de beste plaatsen kunt u uw mos planten in-je kunt het zelfs verdelen in kleine gebieden om uw tuin te geven dat oude, mysterieuze touch.


Hoe maak je een mos tuin te laten groeien. Verzamel de juiste hoeveelheid van mos u nodig heeft.
Hoe maak je een mos tuin te laten groeien. Verzamel de juiste hoeveelheid van mos u nodig heeft.

En je bent klaar planten al het mos in uw tuin. Daarna laat deze fascinerende planten hun werk doen, en je zal een heerlijk natuurlijk mos tuin in een mum van tijd.