E2r

Hoe maak je een muur opknoping met resten maken

Verfraaien van uw huis hoeft niet duur te zijn

Verfraaien van uw huis hoeft niet duur te zijn, en niet eisen dat u nieuwe materialen aan te schaffen. Recycle een aantal van de oude overblijfsel stoffen van gordijnen en kleding liggen rond het huis of in de ongerepte stammen door het transformeren van deze in decoratieve wandkleden. Hier is hoe.

Hoe maak je een muur opknoping met resten maken. Voorbereiden van het doek.
Hoe maak je een muur opknoping met resten maken. Voorbereiden van het doek.

  1. Kies een thema. Bij het ​​maken van een muur opknoping van restanten, denken van deze schilderijen gemaakt van een collage van stoffen. Als zodanig, heb je een breed scala van thema's uit te beelden in uw muur opknoping overblijfsel. Bij het kiezen van een thema, een van de beslissende factoren die u kunnen helpen zijn de soorten van decoratieve stukken die je hebt. Bijvoorbeeld, als u stoffen of snuisterijen die komen in de kleuren blauw en groen, of met vis, koraal en schelp ontwerpen, dan is een onderwater thema overblijfsel kan worden gemaakt.
  2. Voorbereiden van het doek. Zodra u hebt gekozen voor een thema, de volgende stap is het maken van de basis. Je hebt een stukje mousseline die zal dienen als de schone lei. De mousseline kan worden gesneden in elke grootte, maar als leidraad, is het het beste aan de stok met maten die in verhouding staan ​​tot de ruimte die u decoreren zijn. Om de scherpe randen van de mousseline verbergen, moet u alle vier de randen vouwen door een centimeter. Gebruik witte lijm op de strips te houden van ontvouwen, en zodra de lijm droog is, de scherpe randen te behouden door het strijken van de randen op zijn plaats. De bovenrand moet drie centimeter langer, en moet ruimte in hebben voor het invoegen van een deuvel. Strijk de rest van de mousseline te geven een zeer platte look.
  3. Toevoegen van de achtergrond. Voeg vervolgens de achtergrond elementen voor de wand opknoping overblijfsel. Gewoonlijk worden grote stukken doek of stof voor de achtergrond. Bijvoorbeeld, kunt u een groot stukje blauwe kant gebruiken van oude gordijnen op de achtergrond de zee te creëren. Gewoonlijk moet de achtergrond ten minste twee tot drie elementen in de achtergrond. Voor onderwater thema muur opknoping restanten bijvoorbeeld, kunt u een patch van zwarte stof toe te voegen aan de bodem van de zee om het beeld van de oceaanbodem te creëren. U kunt ook bellen vanuit kringen uit oude kleren te snijden.
  4. Decoratieve elementen. Vervolgens moet u om in de details voor de muur opknoping overblijfsel. Zo kunt u met behulp van kralen verfrommeld stroken stof in verschillende kleuren. Pin deze op zijn plaats op de basis en op de randen van de strips van het weefsel een kronkelig en bijbehorende massa corrals maken. Voeg vervolgens details zoals vissen uit T-shirts, die zijn uitgesneden en geplakt op zijn plaats.

Voor de finishing touch, kunt u gebruik maken van linten, kralen, en andere decoratieve snuisterijen aan de rand van de muur opknoping overblijfsel lijn. Kunt u ook verstrooien deze op de bodem van de zee thema muur opknoping aan textuur en het uiterlijk van kleine rotsen maken. Bevestig de plug aan de bovenkant mouw, en gebruik snaren om uw goedkope home decoration project hechten aan het plafond.