E2r

Hoe maak je een nieuwe kussensloop maken

Als u oude kussens

Als u oude kussens, soms, het enige wat je hoeft te doen geef ze nieuw leven is het vervangen van de kussensloop. Echter, kan het kopen van nieuwe een beetje te duur. Als u werkt met een budget, waarom niet proberen maken van je eigen kussenslopen? Op deze manier heb je meer vrijheid met betrekking tot het ontwerp, de vorm en grootte van uw covers, waardoor het een betere een fit met uw kussens. Hier is hoe je een nieuwe kussensloop:

Hoe maak je een nieuwe kussensloop maken. Verzamel je materialen en apparatuur.
Hoe maak je een nieuwe kussensloop maken. Verzamel je materialen en apparatuur.

  • Verzamel je materialen en apparatuur. Voordat u begint, zorg ervoor dat u alle verzamelde van de benodigde apparatuur, gereedschappen en materialen. Je zal natuurlijk behoefte aan een naaimachine en stof. Je moet ook het kussen zelf, schaar, meetlint / liniaal, potloden, papier en een werkplek.
  • Houd rekening met het kussen. Je moet altijd onthouden dat het belangrijkste deel van het maken van een nieuwe kussensloop is het kussen zelf. Het deksel is niets anders dan een doek, zonder de bestaande kussen en dus je moet niet vergeten dat het proces is sterk afhankelijk van wat je al hebt om mee te werken. Het deksel moet groter zijn indien verschillend van grootte van het kussen of anders zal het niet passen. Ook in gedachten houden wat je het kussen gebruiken. Misschien is het een deel van de set of thema en daarom het deksel moet weerspiegelen dat ook.
  • Het maken van de kussensloop. Als je gaat naar een nieuwe kussensloop maken van de grond af, basic naaien vaardigheden zijn een must. Hoewel alles wat je echt moet doen om een ​​nieuwe kussensloop maken is om twee identieke stukken stof en naai ze aan elkaar te maken aan de ene kant, is het het beste om te leren van de rudimentaire aspecten van het naaien eerst. Deze lijn van denken kan ook worden toegepast als zeggen dat je aan elkaar plakken van verschillende stoffen om een ​​nieuwe hoes te maken. Vergeet niet uw maten en je moet wel goed.
  • Netheid is goed na het maken van uw nieuwe kussensloop, denk je misschien dat je klaar bent, maar er is een ding dat je moet doen:. Wassen! Wat maakt een goede nachtrust? Een warm bed en zacht, zal kussens waarschijnlijk maken het makkelijker voor u om naar dromenland, maar indien vergezeld van de zoete, aromatische geur van een vers gewassen kussensloop, je zou slapen in een handomdraai. Na al het zweet en het harde werk dat u gegoten in het maken van uw kussen bedekken een goede wasbeurt van essentieel belang lijkt vind je niet?
  • Creatief. Als je echt wilt one-of-a-kind kussen kozijnen, waarom niet? Go for it! Naai oude shirts en kleding om uw kussens een meer persoonlijke uitstraling. Haal de oude kussenslopen, knipsel alle gescheurde en gescheurde gebieden en combineert de goede delen om een ​​nieuw kussen te maken, als een feniks uit de as! Er zijn vele manieren om uw bestrijkt een nieuwe flair. Daag je geest, wees creatief en laat je fantasie de vrije loop.


Het maken van een nieuwe kussensloop is geen rocket science en daardoor zeer goed te doen. Uw grootste zorg zal het maken van de behuizing je echt wilt om te slapen op dus je moet ervoor zorgen dat u het ontwerp en de stof die u wilt.