E2r

Hoe maak je een ontbijt op een dienblad te maken

Een ontbijt dienblad heeft een eenvoudige structuur en vereist geen geavanceerde timmerwerk vaardigheden. Aanbrengen van de delen aan elkaar kan vrij eenvoudig, zeker als u alle materialen voorbereid van tevoren. Om u een idee, hier is hoe je een ontbijt op een dienblad.

Hoe maak je een ontbijt op een dienblad te maken. Zoek een houten plaatmateriaal.
Hoe maak je een ontbijt op een dienblad te maken. Zoek een houten plaatmateriaal.

  • Zoek een houten plaatmateriaal. Kies een stevige houten plank voor uw ontbijt op een dienblad. Het moet in het formaat dat overeenkomt met uw gewenste formaat in de lade. Ervoor zorgen echter dat deze ten minste ½ inch dik om de belasting van het dienblad geschikt, maar moet niet te zwaar om te dragen. Als u wilt, kunt u ook gebruik maken van een houten raam voor dit project. U kunt gebruik maken van een oude of een nieuwe kopen houten raam van huis verbetering centra. Nogmaals, zorg ervoor dat er een werkbare grootte en gewicht.
  • Bereid de benen. De poten kunnen worden stevig houten staafjes ongeveer vier tot zes centimeter in lengte en twee centimeter in de breedte. U kunt ze korter of langer als u verkiest. In plaats van houten staven, kunt u gebruik maken hek kruisbloemen als benen. Zorg ervoor dat u op zoek naar kruisbloemen dat de genoemde metingen. Vergeet niet bereidt u twee lade handgrepen ook.
  • Boor de gaten. Maak een gat in alle vier de hoeken van de houten plank. De gaten worden gebruikt om de benen te bevestigen. Voor uw bescherming, moet u een veiligheidsbril en stofmasker te dragen wanneer u gaat boren.
  • Schroef de poten inch Plaats de poten in de gaten. Dan zet ze in het gebruik van schroeven. Als u wilt, kunt u lijm ze in plaats van schroeven op hun plaats, maar vergeet niet dat lijm kan ze niet houden zo veilig als wanneer je schroef ze. Eindstukken, door de manier, hun eigen schroeven, dus je hoeft niet te scheiden schroeven te gebruiken om ze in te voegen.
  • Zand en verf de lade onderdelen. Als u houten plank en staven, moet u glad te strijken hun oppervlakken met behulp van schuurpapier. Dan schilderen ze in een bijpassende kleur. Als u gebruik maakt van houten raam-en eindstukken, schuren is niet nodig, maar ze te schilderen in een bijpassende kleur. Als het ziet er veel beter voor u, kunt u gewoon vlekken op de lade delen in plaats van ze te schilderen. Maar welke je ook kiest, zorg ervoor dat het ontbijt lade volledig drogen voordat u verder gaat met de volgende stap.
  • Installeer plexiglas. Plexiglas zal dienen als bescherming voor uw lade. Het zal ook een vlakke ondergrond als u een venster met meerdere ruiten. Begin met het snijden van de plexiglas als gevolg van de afmetingen van uw lade. Zorg ervoor dat te glad uit de randen. Boor vervolgens gaten langs de zijkanten van de lade. Plaats het plexiglas en schroef deze op zijn plaats.
  • Bevestig de loting handgrepen. Maak twee gaten aan de korte zijden van de lade. Schroef vervolgens de loting verwerkt in de gaten. Zorg ervoor dat de handgrepen overeenkomen met de algehele look van het ontbijt lade.


En nu je klaar bent

En nu je klaar bent. Het enige dat u hoeft te doen is om te onderzoeken uw ontbijt op een dienblad. Kijk naar alle onderdelen en controleer of ze allemaal goed zijn vastgeschroefd. Als alles in orde is, kunt u nu gebruik maken van uw ontbijt op een dienblad.