E2r

Hoe maak je een pijpenrager kerstkrans maken

Iedereen arsenaal van Kerstmis decor zou onvolledig zijn zonder een aantal kerstkransen in een of andere vorm zijn. Kerstkransen kunnen worden vervaardigd uit verschillende materialen, zelfs van pijpenragers. Met pijpenragers, kunt u eenvoudig vormgeven kleine en eenvoudige kransen die u kunt gebruiken om te sparren-up van uw boom of gewoon om op te hangen rond het huis als decoratie.

Hoe maak je een pijpenrager kerstkrans maken. Bereid uw materialen.
Hoe maak je een pijpenrager kerstkrans maken. Bereid uw materialen.

Maar, omdat de pijpenrager kransen klein zal zijn, moet je veel van hen te creëren om een ​​soort van massa-effect te produceren. Maak je geen zorgen, dat wel. Ze zijn zeer snel en eenvoudig aan de mode. Als een zaak van de feiten, kunt u er een maken in minder dan een minuut als je eenmaal bekend bent met de procedure zijn geworden. Lees verder voor de instructies over hoe je een pijpenrager kerstkrans maken.

  • Bereid uw materialen. De belangrijkste zijn de pijpenragers. De borstelharen moet groen zijn, in overeenstemming met de kleur van het seizoen. Dan, bent u ook gaat om dunne, rode linten gebonden in strikken nodig. U zult ook moeten kantlinten, het soort dat regelmatig gaten heeft. Schaar en warme lijm nodig zal zijn, als goed.
  • Beslissen over de grootte van uw kransen. Als u wilt dat de kleinere maten, snijd elke pijpenrager in de helft. Gebruik anders de volledige lengte van de pijpenragers om grotere kransen produceren. Zorg ervoor dat u netjes knippen met een scherpe schaar.
  • Rijg de draad door de gaten van de kant lint's. Als u "naaien" door de kant lint, zorg ervoor dat u stelletje het lint om een ​​pluis te creëren. Zodra je genoeg pluisjes hebt gemaakt of hebt "genaaid" door de lengte van de draad, knippen het lint.
  • Vormen een cirkel van de pijpenrager door te buigen. Je kunt blijven de uiteinden aan elkaar door een van beide te verdraaien en eraf vallen meerdere klodders hete lijm op de uiteinden.
  • Spreid de kant lint. De kant lint moet worden verspreid langs de omtrek van het doek, zorg ervoor dat de pluisjes gelijkmatig wordt verdeeld. Als de pluis is enigszins los of ontbreekt, kunt u meer kant toe te voegen aan de pijp schoner, maar je zal moeten ongedaan de gelijmde of gedraaid eindigt eerste. Vergeet niet af te sluiten van de uiteinden weer daarna.
  • Voeg uw sierlijke kleine linten. Doe een beetje hete lijm op de rode strik en bevestig deze aan de onderkant van de krans's. Normaal gesproken, elke krans heeft slechts een boog, maar niemand houdt je uit meer toe te voegen. Rood is ook de gewenste kleur (sinds groen en rood zijn de kleuren vakantie), maar u kunt ook gebruik maken van verschillende kleuren als je wilt.
  • Versier uw pijperager krans met andere decors, zoals glitter stof. Het zal sprankeling te geven aan uw krans. Gewoon een dun laagje transparante lijm op de gebieden die u wilt stof en dan strooi de glitter stof gelijkmatig over het gebied. Wacht tot de lijm te drogen. Als het helemaal droog is, schud het overtollige glitter stof.


Er zijn vele andere creatieve manieren om een ​​pijpenrager kerstkrans maken. De in dit artikel beschreven stappen is slechts een van de honderden (zelfs duizenden) van mogelijke manieren om het te doen. Gebruik je kransen om pakketten, uw kerstboom, deuren en ramen, of waar u ze wilt hangen versieren.