E2r

Hoe maak je een popcorn popper kiezen

Popcorn is een van de beste en goedkoopste bekende snacks in de wereld en het is best gegeten terwijl je in een bioscoop of gewoon te relaxen uw bank en het hebben van een film marathon hele dag lang. Je kunt gemakkelijk vinden van een popcorn staan ​​vlak naast een bioscoop, maar als u liever om films te bekijken in uw huis, naar buiten gaan om deze snack te kopen zou kunnen worden veeleisend. Zo zal het niet best zijn om een ​​popcorn popper gewoon kopen bij de dichtstbijzijnde supermarkt? En wanneer u maar wilt kijken naar een tv-serie of een film, kan je de pop die snack in wat je wilt dat het is, zonder de moeite om naar buiten te gaan en een te kopen. Maar voordat de aankoop van een popcorn maker, moet u overwegen enkele tips over hoe om te selecteren welke het meest geschikt is voor uw behoeften.

  1. Magnetron popcorn makers. Gebruik uw magnetron kunt u gemakkelijk koken popcorn en het maximaliseren van de smaak door het gebruik van de juiste schaal of popper. Dit lijkt misschien een veeleisend proces dan het gebruik van zijn kok-in-de-zak magnetron popcorn, maar na het proberen van dit zul je het vinden als een lekker popcorn recept.
  2. Kookplaat popcorn makers. Bij popping popcorn met behulp van een kookplaat kookgerei, moet u popcorn, een beetje olie en een goed sluitend deksel, zodat de popcorn niet uit te gaan van de pot en zal vereisen dat u om te kijken na het totdat het klaar is . Maar dit soort popcorn maker kan worden gebruikt wanneer u dat wilt - van uw keuken tot het gebruik van de open haard tijdens de kampen. Een van de meest opmerkelijke popcorn maker merken is het Whirley-Pop Gasfornuis Popcorn Popper. Hoewel het misschien blijken te zijn een echt efficiënt popper (het kan knapperige popcorn maken in zo weinig tijd als drie minuten) zijn, vindt u het moeilijk om schoon te maken, omdat de popcorn laat een zwarte residu op de bodem.
  3. Popcorn machine. Als u liever te doen popcorn maken als zakelijke onderneming en niet alleen voor persoonlijk gebruik, dan kunt u overwegen de aankoop van een popcornmachine dan het gebruik van uw gebruikelijke huishoudelijke popcorn poppers. Popcorn Supply Company biedt u een scala aan apparatuur en popcorn benodigdheden, waar u kunt kiezen uit moet je toevallig tot het aangaan van dit bedrijf. U kunt een bezoek hun website op popcornsupply.com om hun verschillende aanbiedingen en hoe u een aan te schaffen te zien. Het bedrijf kan ook u helpen bij het selecteren van de beste popcorn benodigdheden voor uw doelgroep zakelijke omgeving - bioscopen, winkelcentra en fondsenwerving evenementen, onder anderen.

Hoe maak je een popcorn popper kiezen. Magnetron popcorn makers.
Hoe maak je een popcorn popper kiezen. Magnetron popcorn makers.

Het kiezen van een popcorn popper, hetzij voor persoonlijk gebruik of voor uw zakelijke onderneming kan vervelend proces zijn. Natuurlijk, je moet zorgen dat de kwaliteit van de apparatuur die u koopt de hoeveelheid geld u besteed voor het compenseert. Maar uw popcorn maker zal onvolledig zijn zonder een fijn en goed op smaak gebrachte popcorn gourmet. Garret popcorn winkel , te zijn geweest in de industrie voor bijna 60 jaar, biedt u een waaier van gastronomische popcorn smaken die hun beroemde CaramelCrisp ® en CheeseCorn ® op te nemen. Dus de volgende keer dat u wilt knapperige popcorn pop van uw keuken of uw popcornmachine, ziet er op toe dat u ook deze gastronomische popcorn smaken naast je hebt.