E2r

Hoe maak je een raam a / c te stoppen lekken binnen

Na een lange warme dag

Na een lange warme dag, er is niets anders dat je wilt doen, behalve knuffelen jezelf in een grote, zachte bed in je koude, kamer met airconditioning. Je bent zo comfortabel dat je bijna spinnend als een domme oude kat totdat je besefte dat er iets mis is. In plaats van de gebruikelijke gezoem van uw A / C, hoort u een licht geluid dat klinkt als water te laten vallen op de vloer. Vervolgens ontdekken dat je goede oude airconditioner lekt in uw kamer! Als u hebt ervaren dit soort situaties of nauw overeenstemt, je weet hoe vervelend dit kan zijn. Dus wat ga je doen om dit op te lossen? Lees verder om meer te leren.

 • Bepaal de oorzaak. Er zijn vijf redenen waarom uw airconditioner lekt in je grasmat. Deze zijn:

  Hoe maak je een raam a / c te stoppen lekken binnen. A / C is niet goed geïnstalleerd.
  Hoe maak je een raam a / c te stoppen lekken binnen. A / C is niet goed geïnstalleerd.

  • A / C is niet goed geïnstalleerd. Lekken meestal gebeuren wanneer uw airconditioner is met de achterkant iets lager dan de voorkant.
  • Ice build-ups. Dit gebeurt wanneer het koelsysteem niet goed werkt. Het ijs zal uiteindelijk smelten, lekt zich een weg door je huis.
  • Lucht en ruimte lekkage rond de a / c. Warme lucht wind rond uw A / C veroorzaakt condensatie.
  • Verstopte afvoer gat. Het water stroomt over als gevolg van een gesloten-up afvoer gat.
  • Het is te koud buiten. Wanneer de temperatuur buiten lager is dan zestig graden Fahrenheit, kan dit leiden tot ijsvorming ups.
 • Beoordeel de hele situatie. Kijk voor de oorzaak van de lekkage door het controleren van deze vijf oorzaken op uw computer een voor een. Of de positie van de A / C loopt schuin naar achteren. Zo niet, controleer dan of er verdichtingen aan de zijkanten. Wat voor ijs build-ups, dit gebeurt meestal in de ochtend als het weer warmer, dus als het lekken begint in de loop van de dag, wordt u automatisch weten dat er ijs in uw machine. Als voor uw afvoer gaten, controleer dan of u kunt een object binnen voelen. U kunt ook vast te stellen of deze geblokkeerd is bij het aanraken van de buitenkant van de afvoerleiding. Als het nat is, door de waterafvoer.
 • Opnieuw installeren van uw a / c! Zodra u volledig gewezen op de oorzaak van deze lekkage, kunt u beginnen met het oplossen van het probleem. Wanneer uw A / C is niet goed geïnstalleerd, zorg dan dat je iemand opnieuw geïnstalleerd het hele ding voor je hebt. Zorg ervoor dat u er om te zien of de persoon positioneert het goed. Als u wilt het zelf te doen, is het cruciaal dat je iemand die je kan helpen dragen de air-conditioner, omdat deze dingen kan heel zwaar zijn.
 • Deblokkeren die buizen. Voorzichtig de afvoerleidingen los te maken van uw A / C unit. Algen en schimmels zijn meestal degenen die uw afvoer gaten blokkeren. Dus als je ziet wat slijmerige zoek iets dat groen-bruin is van kleur, dan heb je je probleem. Maak deze grondig schrobben het gat.
 • Bel een professional. Je moet dit doen wanneer u ontdekt dat je ijs in je airco hebben. Zij zullen in staat zijn om uw machine koelsysteem te repareren, dus waardoor het soepel verlopen zonder dat de condens en het ijs, ongeacht de temperatuur buiten.

Dit zijn de dingen die je moet doen wanneer u wilt uw airco te stoppen lekken. Vergeet nooit om de machine voor het eerst uit het stopcontact voordat u begint met de volgende stappen om jezelf te voorkomen dat geëlektrocuteerd! Haast je niet en altijd voorzichtig zijn bij het doen van deze procedure. Veel succes!