E2r

Hoe maak je een rekencentrum in uw keuken te bouwen

Er zijn voordelen bij het opzetten van uw computer in het midden van uw keuken, vooral als je een internetverbinding, waar u kunt eenvoudig recepten voor uw dagelijkse menu hebben, en je kunt alle muziek die u wilt uw humeur te spelen. Maar waarschijnlijk wil je niet te doen van uw teller ruimte. Dus Hieronder vindt u instructies en tips om u te helpen bouwen aan een rekencentrum in uw keuken.

  • Planning. Vertel uw familieleden dat u wilt opzetten van een computercentrum in uw keuken. Het is zeer waarschijnlijk dat zij zullen instemmen want het brengt vele voordelen. Visualiseren keuken of het mogelijk is om een ​​computercentrum daar geplaatst. U kunt bladeren huishouden of interieur magazines en websites te zoeken naar mogelijke ontwerpen voor uw rekencentrum keuken set-up. U kunt vragen vrienden die ervaring hebben met het ontwerpen van het interieur om u te helpen.
  • Verwijder enkele planken in je voorraadkast of kast en gebruik van de ruimte als bureau computer tafel. Zorg ervoor dat er een stopcontact in de buurt van uw computer instellen zodat er geen sprake zijn van storende kabels die kunnen leiden tot ongewenste ongevallen. Uw computer tafel moet een plank voor de printer en scanner dus het is gemakkelijk om direct af te drukken recepten en andere documenten.
  • Set-up van uw computer-eenheid als u een kookhoek. De hoogte van de bureaus moet comfortabel voor jou. Het is beter als er boekenkasten naast je computer tafel, dus het is als het hebben van een mini-bibliotheek op uw keuken. Als u niet beschikt over een nis of een kast, maar vinden een leeg hoekje in uw keuken, waar u kunt set-up van uw computer centrum.
  • Een ondiepe draadmand kan helpen bij het ​​organiseren en verberg uw netsnoeren. Vind de juiste maat. Koop cup haken, zodat u kunt de draden hangen onder het bureau van uw computer tafel. Zet de draden aan de achterkant, zodat je knieën niet raken.
  • Internet gaat. Zorg ervoor dat uw internet firewall is als je kinderen hebt, want zoals we allemaal weten, volwassen en gewelddadige sites zijn gevaarlijk voor onze jongeren. Print of maak een do's en don'ts herinnering kaart en post-it op een muur naast uw computer centrum, zodat iedereen kan worden herinnerd.
  • Computer delen. Het is handig om een ​​schema voor computergebruik. Naast het gebruik van de computer als een hulpmiddel om sappige voedsel koken, kan het ook gebruikt worden voor educatieve en recreatieve doeleinden. Computer delen is belangrijk, vooral als u maar een computer bij u thuis. U moet wijzen tijd voor uw kinderen om hun studie en onderzoek te doen. U moet zich streng dat, je moet niet hen in staat stellen om computerspelletjes te spelen op hun studietijd. Allot ze een uur of twee om hun onderzoek af te willen, zodat u of uw andere kinderen de computer mogen gebruiken.

Hoe maak je een rekencentrum in uw keuken te bouwen. Verwijder enkele planken in je voorraadkast of kast en gebruik van de ruimte als bureau computer tafel.
Hoe maak je een rekencentrum in uw keuken te bouwen. Verwijder enkele planken in je voorraadkast of kast en gebruik van de ruimte als bureau computer tafel.

Het hebben van een kantoor aan huis vandaag is praktisch zeker dat het werk thuis banen is heet in de markt dezer dagen. Optimaliseer het gebruik van uw computer centrum in uw keuken en genieten van de voordelen, maar vergeet niet dat discipline is een belangrijke factor om informatie en entertainment in evenwicht te brengen tijdens het gebruik van uw computer.