E2r

Hoe maak je een slaapkamer voor een tienermeisje opnieuw

Naarmate uw kind ouder wordt bij de tiener fase

Naarmate uw kind ouder wordt bij de tiener fase, zal ze ingewijd in vele nieuwe ervaringen die haar leven kon eigenlijk invloed op een geweldige manier. De meeste ouders zullen het niet begrijpen deze fase als het kan hun kind irrationeel en onlogisch op keer. Echter, de realiteit is dat het niet meer is dan een fase in haar leven en ze zal binnenkort uit groeien. Tijdens deze fase zal uw tiener wil haar kamer opknappen om haar nieuwe belangen en het imago aan te passen. Om het eenvoudiger, je kind wil haar eigen wereld op te bouwen in haar kamer waar ze zich comfortabel voelen en veilig. Als ouder, is het uw verantwoordelijkheid om te helpen en haar te steunen in het streven. Tegelijkertijd, zal overdoen haar slaapkamer samen bieden u een manier om ervoor te zorgen dat er voldoende middelen en ruimte voor studie, Inpakken en wegwezen voor uw tiener.

Hoe maak je een slaapkamer voor een tienermeisje opnieuw. Bespreek met je kind.
Hoe maak je een slaapkamer voor een tienermeisje opnieuw. Bespreek met je kind.

  1. Bespreek met je kind. Om steun te betuigen voor uw kind, is het belangrijk om voortdurend duidelijk te communiceren over haar leven en nieuwe ervaringen. Met betrekking tot haar slaapkamer, te bespreken met haar wat ze wil haar slaapkamer te zijn als. De roze prinses thema dat ze gewend was misschien weg verouderde voor haar smaak. In dit geval, zal ze zeker willen dat veranderen. Samen praten over het thema ze wil om te integreren in de slaapkamer. Zorg ervoor dat jullie beiden in gevaar brengen. Laat haar naar haar kamer te versieren haar eigen weg in ruil dat ze kunt u een adequate studie, slaapgedeelte, en andere benodigdheden zorgen voor een behoorlijk leven. Finalize een ontwerp plan dat de kleur voor schilderwerk, de posities van de meubels, en de aankoop of zoeken naar andere materialen die nodig zijn voor het ontwerp moet bevatten. Maak een lijst van wat je nodig hebt en beginnen met het verzamelen van de materialen.
  2. Verwijder alle bestaande meubels. Sinds je eerste baan zou zijn om te herstellen en opnieuw te schilderen de muren van haar kamer, moet u verwijderen of verplaatsen alle meubels zoals stoelen, een bureau en een bed. Dit is om ze te beveiligen tegen verfdruppels of morsen.
  3. Repareer en verf de muren. Onderzoek de muren en kennis te nemen van alle hiaten en gaten die zijn voortgekomen door de jaren heen tegen slijtage. Get some stopverf en vul de gaten en het gat met het. Zodra het droogt, schuren met fijn schuurpapier. Als dat klaar is, veeg de muren van stof en vuil. Get some primer geïntegreerde verf en een roller kwast en gaan leggen op de nieuwe kleur op de muren. Voor de randen van de muur, zorg ervoor om een ​​penseel te gebruiken. Gebruik schilderstape om de plinten en de randen van het plafond te dekken. Als uw plan garandeert het opnieuw schilderen van uw plafond, dan krijg je een ladder en daar de verf ook. Laat de verf drogen en het is nu tijd om de kamer te regelen.
  4. Plaats de meubels. Op basis van uw ontwerp-plan, is het tijd om de meubels terug te brengen in en positioneer deze. Zorg ervoor dat u het bed en een bureau in de buurt van een raam te plaatsen voor natuurlijk licht te schijnen op hen. Tegelijkertijd, zorg ervoor dat dit de eerste dingen die je ziet bij het openen van de deur naar de kamer. Toevoegen en regelen meer meubels op basis van uw ontwerp plan. Zorg ervoor dat ze veel opslagruimte beschikbaar in de kamer voor haar spullen zoals kleding, boeken en andere items die ze willen hebben in haar kamer te hebben.
  5. Accessorize. Zodra alles is geregeld, dit is waar het leuk is. Werk samen met uw dochter om accessoires te plaatsen, zoals posters, schilderijen, foto's, planten en andere items ze is geïnteresseerd Zorg ervoor dat om haar te steunen en haar op de plekken halen mogelijk te maken. U kan geven suggesties keer in een tijdje ook.

Overdoen uw tiener slaapkamer kan een leuke en spannende activiteit die u en uw kind kan genieten. Doe het samen en zorg ervoor dat haar in staat stellen om haar fantasie en creativiteit gebruiken terwijl u te begeleiden en haar te ondersteunen in de hele taak.