E2r

Hoe maak je een standaard bed hoofdeinde passen

Bij aankoop van een bed

Bij aankoop van een bed, vindt u dat een kopschot komt meestal met de hele set. Maar het hangt ook af van uw aankoop pakket, en op uw mogelijkheden. Er zijn bed sets met optionele hoofdeinden, dus is het aan jou om te beslissen of u het koopt samen met het bedframe of niet. Als u van het ontwerp van het hoofdeinde en je denkt dat het kan het bed en andere armaturen in uw kamer accentueren, dan go for it.

Hoe maak je een standaard bed hoofdeinde passen. Controleer de delen van het hoofdeinde als ze volledig zijn en geen deel ontbreekt.
Hoe maak je een standaard bed hoofdeinde passen. Controleer de delen van het hoofdeinde als ze volledig zijn en geen deel ontbreekt.

De meeste bed sets hebben standaard bed hoofdeinden, en ze zijn meestal bij u thuis afgeleverd in individuele stukken - ongemonteerd. Als je wilt leren hoe je een standaard bed hoofdeinde passen, lees deze suggesties:

  • Hebben deze tools handig: scherp puntig voorwerp, platte schroevendraaier en ster schroevendraaier. U zult ook moeten oude karton of kranten op de vloer waarop u het hoofdeinde assembleren beschermen.
  • Controleer de delen van het hoofdeinde als ze volledig zijn en geen deel ontbreekt. Normaal gesproken, achterwanden hebben het hoofdpaneel en twee benen met voorzieningen voor twee schroeven voor elk been. De poten soms komen in twee delen, die vervolgens worden voorzien van schroefgaten waarop beide delen aan elkaar worden bevestigd.
  • Eerst monteren van de poten. Schroef de bovenste en onderste delen van het hoofdeinde benen bij elkaar door het rijden in de meegeleverde schroeven, met een platte schroevendraaier. Leg ze opzij.
  • Opzetten van de basis van het hoofdeinde paneel. De meeste hoofdeinde bases komen in de vorm van een divan die later kan verdubbelen als extra opslagruimte. Laat de divan staan ​​op een vlakke ondergrond en vastschroeven haar delen met het gebruik van een ster schroevendraaier of platte schroevendraaier, afhankelijk van het soort schroeven beschikbaar.
  • Let op de etiketten tijdens het monteren van de hele hoofdeinde. Elk onderdeel, elke schroef en schroefgat wordt gewoonlijk aangeduid door de nummers, zodat u weet welke schroeven te gebruiken bij het zetten van de stukken samen.
  • Weten dat de gaten normaliter zijn gedekt door afplakband. Dus als je boor de schroeven op hun plaats ze gewoon droeg op de band totdat de schroeven de gaten. De tape op het gat is eigenlijk bedoeld om het frame te beschermen tegen krassen tijdens het rijden in de schroeven.
  • Wees je bewust van de dubbele schroeven op de divan basis. De cover van de divan zal de meeste kans hebben dubbele of zelfs driedubbele schroeven. Het doel van een dergelijke dubbele schroef set-up is om ervoor te zorgen dat de divan sterk genoeg is om gewicht te houden wanneer u begint met het opslaan van items in het.
  • Bevestig de poten aan het hoofdeinde paneel. Er mag slechts een paar of zo schroeven voor deze set-up zijn.
  • Plaats vervolgens het hoofdeinde paneel (met de reeds bevestigd benen) tegen de muur waar het hoofd gedeelte van uw bed moet worden gevestigd. Rest het hoofdeinde aan de muur, zorg dat de benen goed contact met de vloer.
  • Plaats de divan basis in de voorkant van het hoofdeinde paneel. Zet terug het bed naar de juiste positie, met het hoofdeinde stevig rusten tegen de muur.


Na het opzetten van het bed en het hoofdeinde in hun juiste plaatsen, passen de matras om te vermijden dat er losgeraakt van het bedframe. Nu dat u uw bed en hoofdeinde in de plaats, een goede nachtrust!