E2r

Hoe maak je een tiener meisje bedrom versieren

Tiener meisjes willen een slaapkamer die hun unieke persoonlijkheid weerspiegelt, terwijl het weergeven van hun favoriete bezittingen. Met kennis van haar interesses, favoriete kleuren en stijl, is het mogelijk om een ​​tienermeisje's slaapkamer te versieren en om te zetten in de goed ingerichte private ruimte heeft ze altijd al wilde. Een tienermeisje's slaapkamer moet ook worden ontworpen en ingericht om haar het gevoel speciaal en dit kan worden bereikt met behulp van de volgende stappen en advies.

Stap 1

Hoe maak je een tiener meisje bedrom versieren. Overwegen haar inbreng voordat je versieren.
Hoe maak je een tiener meisje bedrom versieren. Overwegen haar inbreng voordat je versieren.

Overwegen haar inbreng voordat je versieren. Tiener meisjes weten hoe ze willen hun slaapkamer versieren, maar het verfraaien ideeën van tiener meisjes zijn niet altijd goedgekeurd door de ouders. In plaats van zich het verzetten van een tienermeisje's decoreren ideeën, is het belangrijk om haar inbreng te overwegen. Als de kleur ze wil voor de slaapkamer muren is veel te helder of te vet voor uw wensen, kiest de tint ze liever in een lichtere tint. De kleur ze wil kan worden opgenomen met slaapkamer accessoires, en iedereen zal blij zijn met het resultaat. U kunt ook de kleur van haar keuze te gebruiken om een ​​accent muur en verf of papier resterende slaapkamer muren in een lichtere tint te versieren.

Stap 2

Surfen op het internet voor het ontwerp stijlen. Elke kamer moet worden versierd met een bepaalde stijl in het achterhoofd, en een tiener meisje de slaapkamer is geen uitzondering. Surfen op het internet voor het ontwerp stijlen, en rekening houden met de stijl van uw tiener meisje verkiest voor haar slaapkamer. Heeft ze waarderen eigentijds ontwerp, of heeft ze liever een elegante landelijke stijl decoreren? Het kennen van de ontwerpstijl ze liever zullen u helpen uw tiener meisje slaapkamer te versieren op een manier die overeenkomt zal haar unieke stijl en persoonlijkheid.

Stap 3

Selecteer een primaire kleur voordat je versieren. Bezoek een lokale verfwinkel of home improvement retailer voor kleurstalen, en breng ze naar huis om te proberen in uw tiener meisje slaapkamer. Hebben haar kiezen voor een kleur die de sfeer ze wil overbrengen vertegenwoordigt. Koele slaapkamer kleuren zijn rustig en ontspannen, en warme slaapkamer kleuren zijn versterkend. Zodra een primaire kleur wordt gekozen, versieren met accenten en accessoires die goed coördineren met de slaapkamer.

Stap 4

Kies accentkleuren. De volgende stap is om accentkleuren voor uw tiener meisje slaapkamer kiezen. Bijvoorbeeld, als ze koos stoffige roos voor een primaire kleur, kies een mooie kleur groen als accentkleur. Deze natuurlijke combinatie is ideaal voor een tiener meisje slaapkamer ingericht in een florale thema. Als ze koos poeder blauw als een primaire kleur, versier verder met cacao bruine accenten. Deze kleurencombinatie is zeer indrukwekkend, en het is een uitstekende keuze voor een tienermeisje's slaapkamer. Accentkleuren kan in accessoires zoals kussens, raamdecoratie, beddengoed, en wandkleden worden opgenomen.

Stap 5

Beslis over verf of behang. Paint is een uitstekende keuze bij de besluitvorming over manieren om een tienermeisje de slaapkamer te versieren. Tiener meisjes veranderen hun gedachten vaak, en wat ze willen dit jaar kunnen zij niet zoals de volgende. Paint is makkelijk te dekken, en het is een van de meest goedkope manieren om te versieren en te actualiseren van een slaapkamer. Behang is ook een goede keuze bij het zoeken naar goede manieren om een ​​tienermeisje de slaapkamer te versieren, maar het is meestal duurder dan verf, en het vereist meer werk. Als behang wordt gekozen, zorg ervoor dat het iets is uw tiener meisje kan met live voor ten minste twee jaar.

Stap 6

Versier met nieuwe bedden en accessoires. Nadat de muren zijn geschilderd of behangen, de volgende stap is om nieuwe beddengoed te kiezen. De meeste tienermeisjes hebben karakter beddengoed ontgroeid. Versier de slaapkamer met vaste gekleurde beddengoed die gemakkelijk kunnen worden accessorized. Met de toevoeging van accent kussens het bed ziet er zeer luxe en comfortabel. Het beste van alles, zal het beddegoed niet uit te gaan van stijl.

Stap 7

Surfen op het internet voor het ontwerp stijlen. Selecteer een primaire kleur voordat je versieren.
Surfen op het internet voor het ontwerp stijlen. Selecteer een primaire kleur voordat je versieren.

Kies muur decor. Muur decor is een belangrijke overweging bij de besluitvorming over manieren om een tienermeisje's slaapkamer te versieren, en spiegels zijn essentieel. Versier een muur met een mooie ingelijste spiegel, en zet hem in een centraal punt met de toevoeging van de kaars wandlampen. Dit zijn items wil ze je een dag te houden en op te hangen in haar huis.

Stap 8

Versier met nieuwe verlichting. Een gewone slaapkamer lamp in het midden van de kamer is praktisch, maar saai. In plaats van een gewone lamp met een effen wit of helder glas schaduw, kiest u een kleurrijke vervangende cover. Bij de beslissing om een ​​ventilator aan het plafond armatuur wijzigen of verder te versieren, op zoek naar kleurrijke vervanging globes. Daarnaast geven een oude lamp een compleet nieuwe look met een andere lampenkap. Versier een gewone lampenkap met honderden faux pareltjes of pailletten voor een blitse uitstraling die liefde tienermeisje's.

Stap 9

Selecteer raambekleding. New window behandelingen zijn een must bij het ​​inrichten van een tienermeisje's slaapkamer. Denk aan de kleur en de stijl van beddengoed, en kies ultra coole venster behandelingen die een dramatische verklaring af te leggen. Voor iets echt uniek, selecteert drie of meer sjaal valenties van verschillende kleuren voor elk venster. Verstrengelen ze op decoratieve hardware voor de ramen. Probeer verschillende manieren draperen en opknoping de valenties om te komen met precies de juiste manier om de ramen te versieren en het bereiken van een unieke en indrukwekkende uitstraling.

Stap 10

Versier met comfortabele en kleurrijke kleedjes. Als bestaande slaapkamer vloer een beetje kleur kan gebruiken of toegevoegde stijl, overweeg dan het toevoegen van nieuwe kleedjes. Voor iets unieks dat tienermeisjes helemaal gek, versieren met ultra-dikke nepbont kleedjes om het uiterlijk van de slaapkamer te voltooien. Zij zullen eventuele gebreken in de bestaande vloer te verbergen en geef vloeren de extra kleur en textuur die het nodig heeft.


Maakt niet uit hoe je ervoor kiest om uw tiener meisje slaapkamer versieren, zijn haar bij het maken van keuzes, alsook bij het voltooien van het werk. Tiener meisjes genieten van het creëren en versieren hun eigen prive-ruimte, en met een beetje hulp, zal de speciale tiener meisje in uw leven de slaapkamer heeft ze altijd al wilde hebben.