E2r

Hoe maak je een venster tegen de winter isoleren

De winter is koud genoeg op zichzelf, maar aan het toevoegen van de rillingen van een tochtig raam, en kan je het gevoel alsof je leeft in de Antarctische wateren. Volg deze eenvoudige stappen om te leren hoe je een venster tegen de winter isoleren.

Stap 1

Vind de tochtige venster. Als je gewoon gaat om een paar tochtige ramen in uw huis isoleren, moet u eerst het ontwerp te vinden. U kunt dit doen op twee manieren. Je kan ofwel een vriendin blazen een föhn rond de randen van uw ramen van buiten, terwijl je voelt voor enige hitte komende inch Of u kunt een vlam houden van een aansteker voorzichtig rond de randen van uw ramen om te kijken of de vlam flikkert . Als dat zo is, heb je een ontwerp en dit venster zal moeten worden geïsoleerd.

Stap 2

Hoe maak je een venster tegen de winter isoleren. Vind de tochtige venster.
Hoe maak je een venster tegen de winter isoleren. Vind de tochtige venster.

Koop een raam isolatie kit. Uw lokale huis verbetering winkel zal verkopen venster isolatiesets (3M maakt een grote een). Vink het vakje om te zien hoeveel ramen elke doos zal isoleren, en koop dan zoveel als je nodig hebt. Deze zijn eenmalig gebruik pakketten, dus je zult moeten kopen ze elke u besluit om een ​​venster tegen de winter isoleren.

Stap 3

Krimpen wikkel het venster. Jouw venster isolatie kit zal komen met krimpfolie. Het is een heldere, cellofaan-achtige materiaal dat heel goed isolerende eigenschappen heeft. Om dit te bevestigen aan het raam, eerste dubbelzijdige tape toepassing op alle randen van het venster. Je wil geen gaten, zodat u zelf zorgen de tape heeft geen gaten erin. Bevestig de krimpfolie (of film) op de tape voorzichtig. Je krijgt maar een schot op dit, als de tape zal zeer kleverig, dus zorg ervoor dat je het precies van toepassing wanneer u wilt dat de film te zijn. De film moet strak, zonder rimpels. Druk met uw vinger over de rand van het venster om de film te bevestigen aan de tape. Vervolgens gebruik je haardroger om de film te krimpen. De hitte heeft de capaciteit om de film te smelten, dus het is belangrijk om de föhn bewegen ten alle tijden. Zodra de film wordt verwarmd, zal krimpen en al rimpels verdwijnen.

Stap 4

Knip de overtollige. Zodra u het venster tegen de winter zijn geïsoleerd, kunt u de overtollige film die verder gaat dan de tape trimmen. Een mes of een goede schaar zal het lukken. Just er zeker niet te snijden in de krimpfolie verpakte gebied, of uw isolatie zal nutteloos zijn.


Koop een raam isolatie kit. Krimpen wikkel het venster.
Koop een raam isolatie kit. Krimpen wikkel het venster.

U kunt wensen om zowel de binnen-als de buitenkant van uw raam tegen de winter isoleren. Hoewel dit is overkill, kan je een verschil merken. De meeste window isolatiesets alleen nodig aan de binnenzijde van het venster effectief isoleren van een venster tegen de winter worden.