E2r

Hoe maak je een water-efficiënte douchekop te installeren

Een van de snelste en gemakkelijkste manieren om uw waterverbruik te verminderen en geld te besparen is om een ​​water-efficiënte douchekop of een showerflow regulator installeren. De gemiddelde oude model douchekop maakt gebruik van ongeveer 15 tot 25 liter water per minuut. Voor een vijf minuten douchen per dag, dat is naar schatting 36.500 liter water per jaar voor slechts een persoon.

Een vier-sterren beoordeeld douchekop maakt gebruik van zo weinig als 6 of 7 liter per minuut of 40 procent minder water. Een water-efficiënte douchekop installeren bespaart ongeveer 14.500 liter water per huishouden per jaar. En je kunt zo veel als 47 procent te besparen op warm water kosten met een efficiënte douchekop.

Efficiënte douchekoppen beperken de hoeveelheid water gebruikt voor hetzij doordat het "gat", dat het water stroomt door of door er luchtbellen in de druppels. U kunt meer informatie over hoe om water te redden van grote groene websites als Treehugger.com. Om mee te beginnen, riem op een gereedschapsriem en volg deze eenvoudige stappen! (Geen sanitair ervaring nodig!)

Stap voor stap de installatie

Hoe maak je een water-efficiënte douchekop te installeren. Stap voor stap de installatie.
Hoe maak je een water-efficiënte douchekop te installeren. Stap voor stap de installatie.

  • Om het werk te beginnen, zal je een showerflow regulator, twee oranje inserts, teflon tape (50 cm lengte), een sleutel en schoonmaakdoekje nodig.

  • Met behulp van een sleutel en linksom te draaien, draai de douche-arm van de muur stomp. Om te voorkomen krassen op uw kranen, raden we aan een doek tussen de sleutel en de douche-arm.

  • Verwijder eventuele bestaande ringen en / of schroefdraad (teflon tape) van de douche-arm en de muur stub. (Let op: stap 3 kan worden weggelaten als de douche-arm niet goed passen op de wand stub.)

Draai de verbinding verder, met je moersleutel.
Draai de verbinding verder, met je moersleutel.

  • Steek een rubberen ring in de aansluiting aan het einde van uw douche-arm, deze voorzichtig in de basis te duwen.

  • Plaats de koperen apparaat met oranje inzetstuk geconfronteerd met de platte kant in de douche-arm. (Laat het apparaat niet andersom.) Wanneer de juiste positie moet je in staat om de mazen in de regulator apparaten zien.

  • Plaats de tweede rubberen ring in de douche-arm over de debietregelaar.

  • Wikkel twee of drie lagen Teflon tape, met de klok mee aan de wand stub.

  • Schroef de douche-arm, met de klok mee, weer op de muur stub, totdat deze vast.

  • Draai de verbinding verder, met je moersleutel. Niet te strak. Je hebt nu een water efficiënt douchekop.

Paige Greene nodigt u uit voor een bezoek aan Green pagina australië voor veel meer grote, ecologisch en pocket-vriendelijke ideeën.