E2r

Hoe maak je een zitzak te repareren

Iedereen houdt van een zitzak, volwassenen en kinderen

Iedereen houdt van een zitzak, volwassenen en kinderen. Het is erg gezellig, en het voldoet aan de vorm van het lichaam, ongeacht hoe klein of groot het is. Een zitzak is in staat om de oppas van de lichaamsvorm en gewicht, kunnen opnemen, omdat het is opgebouwd uit kleine kraaltjes of kleine piepschuim korrels op die manier wie zit te geven. Daarom is het altijd leuk om te zitten en soms zelfs gaan liggen op een zitzak - het is een stoel, maar soms voelt het alsof het heeft de eigenschappen van water binnen dat het zeer flexibel en meegaand.

Hoe goed een zitzak is, slijtage zal uiteindelijk maakt haar merk. Dit is schadelijk voor een zitzak omdat wanneer een gat open gaapt of de buitenste bekleding wordt gescheurd, de kleine kralen binnen kan lekken en weldra de zitzak wordt dunner tot het niet in staat zijn de steun die het ooit kan.

Het goede ding over een zitzak wel

Hoe maak je een zitzak te repareren. Iedereen houdt van een zitzak, volwassenen en kinderen.
Hoe maak je een zitzak te repareren. Iedereen houdt van een zitzak, volwassenen en kinderen.

Het goede ding over een zitzak is echter dat het gemakkelijk is om te repareren. Een zitzak bestaat uit drie delen: een buitenschaal, een voering en Styrofoam pellets. De buitenste schil is meestal gemaakt van zwaar materiaal zoals vinyl of leder dat maakt het duurzaam. Liners zijn gemaakt van zwaar materiaal gemaakt om scheuren en scheurt weerstaan, zodat het piepschuim korrels worden bewaard in binnen.

Met dit in gedachten, wat gebeurt er meestal om een ​​zitzak is de buitenste schil wordt gescheurd of gescheurd, wanneer de buitenste schil wordt gereten de voering zullen het ook krijgen gescheurd en het piepschuim korrels morsen.

Om de buitenkant en voering van een zitzak repareren, kunt u overwegen een aantal manieren. Als u een artsy huisvrouw-type, kun je ervoor kiezen om gewoon naaien op zijn plaats. Eerst krijg je een naald en draad en naai de scheur in de voering. Nadat u de voering genaaid, naai de buitenste schil. U kunt gebruik maken van kleurrijke draad te maken dat hij opvalt. U kunt ook een stukje van kleurrijke stof en naai deze op de voering of buitenste schil om karakter toe te voegen aan de zitzak. Natuurlijk, voordat u eventuele naaien, zorg ervoor dat u het piepschuim korrels die zijn verspreid om ervoor te zorgen dat de zitzak de vorm gezond blijft vervangen.


Het goede ding over een zitzak wel.
Het goede ding over een zitzak wel.

Een alternatieve manier van de vaststelling van uw zitzak is om een ​​vloeibare reparatieset. Dit is meestal verkrijgbaar in leder of vinyl. Volg de kit instructies. Wat u moet doen is om te mengen de vloeistof reparatie aan de kleur van de buitenste schil - dit is dus om de reparatie zo subtiel mogelijk te maken. Dan moet je een blad krijgen in de kit die het dichtst bij materiële uw zitzak's. Doe wat vloeistof reparatie over de geripte of gescheurde deel, de structuur vel bovenop en strijk het. Dit zal smelten de vloeistof op zijn plaats, het afdichten van de geripte gedeelte. Verwijder de textuur blad en u zult uw zitzak zien bijna als nieuw, zonder dat de rip of scheur. Zorg ervoor dat je wat blijft in de set veilig weggestopt voor toekomstig gebruik.