E2r

Hoe maak je een zoete vijftien kussen maken

Kussens zijn prachtige geschenken speciaal voor tieners

Kussens zijn prachtige geschenken speciaal voor tieners. Beschietingen uit te veel van uw geld in het kopen van een kant-en-klare kussen is niet een oplossing voor u te kunnen om een ​​cadeautje te geven aan een tiener, als je gemakkelijk een te maken en geef het meteen. Bij het maken van een kussen, hebt u verschillende stijlen om uit te kiezen in het bijzonder indien de genieter een vijftien-jarig meisje. Vergeet niet dat het altijd goed voelt wetende dat uw huidige is iets dat u hebt gemaakt en niet alleen iets gekocht. Het voelt geweldig te weten dat u de tijd en moeite om dat kussen te maken in plaats van gebruikte alleen het kopen van een.

Hier is hoe je een zoete vijftien kussen.

Hoe maak je een zoete vijftien kussen maken. Beslis over de vorm van uw kussen.
Hoe maak je een zoete vijftien kussen maken. Beslis over de vorm van uw kussen.

  • Beslis over de vorm van uw kussen. Je kunt een vierkant kussen of een cirkel te maken. Vaak meisjes op deze leeftijd beginnen te hebben verplettert, zodat u kunt een kussen te maken met een vorm van een hart. Een coole stijl zou een nummer 15 kussen zijn of maakt u twee kussens die de nummer 15.
  • Bepaal de grootte van het kussen. De meeste kussens die moeten worden gegeven als cadeau maatregel slechts een voet, maar dit formaat is niet een spannend formaat voor tieners. Probeer het maken van een groter kussen, waarschijnlijk een voet en een half of groter.
  • Bereid twee vellen van stof. De kwaliteit van de stof die u wilt gebruiken voor uw kussen ook zo belangrijk een doek die niet te zijdeachtig en iets dat ziet er niet goedkoop te kiezen. Knip twee stukken van uw gekozen stof en zorg ervoor dat de grootte is minstens een centimeter groter dan het gewenste afgewerkte kussen.
  • Versier de stof voordat u gaat naaien. Voordat je naai de randen van het weefsel, zet decoraties op de voorzijde van uw kussen. U kunt versieren beide zijden of u kunt ervoor kiezen om alleen decoraties op een kant. De eenvoudigste decoratie te zetten op je kussen is een ijzer-op applique. Als u een kunstenaar die weet goed hoe te tekenen schilderen of, kunt u hebben geschilderd naar eigen ontwerp op het kussen. Zorg er wel voor dat je niet verknoeien de stof. Plaats geen decors op de buitenste centimeter van de stof, zoals u zal de ruimte gebruiken als u de randen.
  • Speld de randen van de stof. Samen te stellen beide stukken van de stof en beginnen pinning hen rond de randen. De inrichting moet aan de binnenkant, zoals je zult alleen maar trek de voorkant wanneer u klaar bent met uw vulling. Laat een korte opening ongeveer 4 centimeter in lengte, zoals u zult gebruiken als vulling je kussen met zachte katoenen spullen.
  • Start het stikken van de stof. Je zal nu steek beide stukken van de stof na uw pinnen. Niet steek de opening van uw stof.
  • Trek de voorkant van het kussen door de opening. Nu u uw stof gestikt, is het tijd dat u uw kussen te vullen met zachte, donzige dingen te maken als pluizig. Je bent bijna klaar!
  • Sluit de opening van je kussen. Stitch of naai de 4-inch opening van uw kussen om te sluiten nadat je hem hebt opgevuld met zachte vulling.